Najnovije

RODOLJUBI PRETE ŽELJKU MITROVIĆU: Sve će ti televizije biti ugašene i imovina rasprodata, ni majmuna ti nećemo ostaviti!

- Željko Mitrović je mediokritet koji godinama preko TV Pink uništava srpski narod, i zatrpava javnost najgorim muzičkim šundom i emisijama koje šire nemoral - saopštio je Srpski narodni pokret Naši.

Majmun i Željko (Foto: Jutjub)

Iz ovog pokreta poručuju da je televizija Pink je tokom svog postojanja nanela više štete uništavanju srpske kulture i omladine nego što je to pošlo za rukom Turcima tokom pet vekova vladavine. - Nametanje društvenog taloga kao kulturne elite, osoba  sumnjivog morala kao VIP osoba na koje svi trebaju da se ugledaju, modnog kiča, idiotske muzike, i političkog prostituisanja sa svakom novom vlašću,dovelo je do toga da kulturna i društvena Srbija izgleda kao kanalizacija u kojoj pliva najveći društveni šljam. Pinkoizacija mozgova se sada nastavlja novim rialiti programom pod nazivom “Zadruga”, koja valjda treba da predstavlja sliku PINK Srbije, idiota ispranih mozgova i Pinkiziranog morala, koja za cilj ima da se srpsko društvo i narod još više zagade, i zabave, dok srpska država lagano nestaje - saopštili su iz ovog Pokreta. SNP “Naši”  obećava Željku Mitroviću da će mu sve televizije biti ugašene i imovina rasprodata, a da će za sve zločine prema srpskom narodu vrlo brzo odgovarati. - Jedino što će mu biti ostavljeno to je ogledalo, u kojem će moći da se vidi, jer majmuna u kojeg gleda i o kojem priča više neće imati - poručuju SNP Naši. Kako su uhapšene žene iz sela pored Kruševca navodno pretile Vučiću i Gašiću pogledajte OVDE. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Željko i majmun u zadruzi.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA