Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVAJ FILM ŠOKIRAO JE PLANETU: Poslednji dani čoveka koji je u mukama umro od tumora na mozgu

Kratki film koji prikazuje poslednje dane 56-godišnjeg Grega Simsa koji je 2005. godine umro od tumora na mozgu uznemirio je gledaoce, ali i javnost širom Australije i sveta.

Poslednji dani čoveka koji je u mukama (Foto: Jutjub)

Agonija bolesnog čoveka prikazana u filmu toliko je uznemirujuća da većina gledalaca film nije mogla da pogleda do kraja, a i oni koji jesu viđeno nisu mogli opisati rečima.
Ovaj film koji zagovara eutanaziju zaista je uznemirujući. U njemu vidimo bolesnog Simsa u različitim fazama bolesti. U jednoj sceni Australijanac se toliko grči od bolova da pada s bolničkog kreveta dok njegova porodica sve to bespomoćno gleda.
Film je režirao DŽastin Kurzel, a u javnost su ga pustili australijski aktivisti koji se bore za pravo na eutanaziju iz Viktorijae.
Režiser filma "Go džentl" Pol Prajs rekao je o ovom filmu: "Budite sigurni da je priča o Gregu Simsu istinita. Ono što vidimo u ovom filmu događa se, doduše, samo malom broju smrtno bolesnih ljudi, ali bol i patnja koju su Greg i njegova porodica proživljavali postoji i postojaće i dalje, sve dok se ljudima ne omogući da sami izaberu hoće li okončati svoj život."
Gregova ćerka Nia otkrila je detalje o poslednjim danima svog oca, kako bi njegova patnja pomogla aktivistima u borbi za pravo na eutanaziju.
Upozoravamo da je sadržaj filma veoma uznemirujući i potresan, kao i da se ne preporučuje gledanje osetljivim osobama kao i maloletnicima.
Naučnici i doktori potvrdili da ova biljka leči rak, a u čemu je tajna pročitajte OVDE.
Izvor: Index.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA