Najnovije

NEZAPAMĆENI HAOS U ZADRUZI: Sloba pijan udarao, lomio, psovao, vrištao, raskinuo sa Lunom, a onda je prišla Kija... (VIDEO)

Sloba je bio besan na produkciju zbog toga što su ga optužili što je proveo sa Lunom određeno vreme u ve ce-u zbog toga što se osećao loše, a kada je bilo potrebno da mu se obezbedi novi zavoj, ništa nije učinjeno. On je počeo da viče i udara u sve što je našao pred sobom.

Kija, Sloba i Luna (Foto: Jutjub)

Luna se uplašila kada je videla svog dečka da je skinuo zavoj, pa je pokušavala da ga smiri, ali je sve krenulo u pogrešnom smeru, pa su ušli u fizički okršaj, on je nju gurnuo, a ona njemu udarila šamar. 
- Nemoj da me guraš! Zapamti dan kada si pio, jesi li čuo?! Stoko jedno pijana! Ja nisam alkoholičarka, pogledaj kako se ponašaš. Skinuo si zavoj bre, alkoholičaru jedan! - vrištala je Luna
- Nemoj da vičeš na mene - rekao je Sloba.
- Skloni se od mene retardu jedan - odbrusila mu je Luna i otišla. 
Luna je bila previše uzrujana zbog toga što ju Sloba gurnuo, a kako ne bi došlo do povrede bilo koga od njih dvoje pobrinulo se obezbeđenje.  Slobu je smirivala čak i njegova, i dalje zakonita, supruga, Kija Kockar, što je razbesnelo Lunu.  - Slobodane, smiri se, dođi da razgovaramo. Ako sad zezneš ruku to je kraj - umirivala ga je Kija pokušavajući da mu objasni da može da ostane invalid ako se bude zezao sa rukom ali on nije hteo da pristane. - Za to me zabole ku**c! Ceo dan ih teram da mi previju ruku, ja sam zbog ovoga tražio da idem kući da me puste, ovo je operacija. Sklonite mi se svi - terao ju je Sloba, a Kija je bila uporna da ga smiri. - Ja sam ovde došla zbog tebe, smiri se... Luna je prišla Slobi dok je stajao pred kapijom "Zadruge" i besno mu skresala: - Nek' te teši ona! p*čko! Sa mnom si završio! - a potom je besno otišla natrag na žurku gde je sedela tužna i zamišljena.  Kija je skinula gaćice, zadigla haljinu, a ono što je nakon toga usledilo iznenadilo je milione gledalaca. Više o tome čitajte OVDE. Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA