Najnovije

POTPUNI CIRKUS U BELOJ KUĆI: Reper mlatarao rukama i lupao po Trampovom stolu, ćerka Ivanka i zet Kušner u neverici posmatrali (VIDEO)

Poznati reper Kanje Vest sreo se s američkim predsednikom Donaldom Trampom na radnom ručku u Ovalnom kabinetu.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

- Za njega kolege kažu da je muzički genije, a što se mene tiče, to je i moje mišljenje - rekao je novinarima Tramp.

- Znate li šta želi? Ništa. Ništa ne traži za sebe. Samo želi da pomogne ljudima, a najviše oko zatvorske reforme. Tu moram da pohvalim i njegovu suprugu Kim. Ona nam je na to skrenula pažnju – rekao je Tramp.

- Ima veliki broj sledbenika u afroameričkoj zajednici, veoma je pametan i ja ga mnogo volim - rekao je Tramp. Kanje Vest sa sobom je poveo i DŽima Brauna, legendu američkog fudbala.



- Ima nešto u ovoj kapi. Kad je stavim, osećam se poput Supermena – rekao je Vest, a onda stavio kačket s natpisom MAGA, što je skraćenica Trampovog predizbornog slogana “Make America Great Again” (“Učinimo Ameriku ponovo velikom”). I tu je krenuo šou. Kontroverzna zvezda tada je počela svoje izlaganje o sopstvenom mentalnom stanju, kako bi trebalo da izgleda zatvorska reforma, a birao je i tipove aviona kojim bi trebalo da leti američki predsednik.

- LJudi očekuju da glasate za demokrate ako ste crni – rekao je Vest. Svoja stanovišta dodatno je potkrepio lupanjem po Trampovom stolu, a u jednom trenutku je američkog predsednika proglasio herojem. Osim Vesta i Brauna na sastanku su bili i predsednikova ćerka i savetnica Ivanka, kao i njen suprug i savetnik Bele kuće DŽared Kušner, koji su manje-više nemo posmatrali Kanjeovu predstavu.

Izrael se iz Moskve vratio neobavljenog posla. Pogledajte OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA