Najnovije

KIJA IMA NOVOG DEČKA? Ovo je muškarac koji je njen novi Sloba! (FOTO)

Kristina Kockar do ušiju je zaljubljena u poznatog odbojkaša Aleksandra Okolića, s kojim se već neko vreme čuje telefonom i dopisuje.

Kija Kockar (Foto: Jutjub)

Pobednica prve "Zadruge" i novopečena pevačica konačno je stavila tačku na ljubav sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem i spremna je da uplovi u novu vezu. Prema informacijama koje smo dobili iz okruženja Kockareve, susret sa momkom koji ju je oborio s nogu na prvi pogled desio se sasvim slučajno pre nešto više od mesec dana, i od tad su non-stop u kontaktu.

- Samo nekoliko ljudi u koje Kristina ima bezgranično poverenje zna da je ona zaljubljena u Aleksandra. Ne želi da se to pročuje u javnosti, a pogotovu da o tome pišu novine. Ona je prošla kroz težak period, tokom kojeg je njen ljubavni život bio neprestano u žiži javnosti, i nema nameru da ponovo doživljava to. Meni je rekla da joj se Aleksandar dopao već na prvi pogled, kada su se upoznali u jednom klubu u Beogradu, da je na nju ostavio veoma jak utisak i da joj se već sutradan javio preko Instagrama. On je malo fizički podseća na Slobu, ali nije to presudilo da joj se toliko svidi - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Da su naše informacije tačne, govori i činjenica da je Okolić nedavno raskinuo vezu sa devojkom Jelenom, s kojom se dugo zabavljao, a sve njihove zajedničke fotografije izbrisao je sa društvenih mreža. 

- Koliko mi je poznato, Aleksandar je raskinuo sa Jelenom u novembru, baš kada je počeo da se dopisuje sa Kijom. Definitivno, Kristinu više na zanima Sloba, ne želi ništa s njim osim drugarskog odnosa, što je i sama javno rekla - kaže naš sagovornik.

Sa Aleksandrom Okolićem nismo uspeli da stupimo u kontakt, dok nam je Krisitna rekla da ne poznaje pomenutog odbojkaša.

- Ja ne poznajem tog momka - rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on

Biografija Aleksandra Okolića

Aleksandar je rođen u Modriči 26. juna 1993. Igra na poziciji srednjeg blokera u grčkom klubu PAOK i u reprezentaciji Srbije. Okolić je odbojkom počeo da se bavi u rodnom gradu, a kao petnaestogodišnjak se preselio u Beograd, odnosno došao je da igra za Crvenu zvezdu, sa kojom je osvojio četiri titule prvaka države i tri titule pobednika Kupa Srbije. Osim za Zvezdu i PAO, Aleksandar je branio boje i berlinskog kluba Asprija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on

Pročitajte OVDE sve o Luninoj novoj simpatiji.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta kaže Kija o pomirenju sa Slobom.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA