Najnovije

TEK ĆE VIDETI ŠTA JE PAKAO: Pogledajte odgovor sirijske artiljerije na optužbe o ubijanju civila u Istočnoj Guti! (VIDEO)

Sirijske snage koje opkoljavaju "pobunjenički" džep u Istočnoj Guti nastavile su dejstva po džihadističkim skrovištima, snagama i štabovima, u pripremi terena za ofanzivu sirijskih snaga čiji sepočetak očekuje svakog trenutka.

TOS-1A u Siriji (Foto: JuTjub)

Glavni oslonac artiljerijsko-raketnih dejstava sirijskih snaga u ovim operacijama čine jedinice elitne 4. mehanizovane divizije. Upravo njihova akcija prikazana je na snimku koji je danas objavljen na društvenim mrežama, a na kom se vidi ispaljivanje raketa "Golan" sirijske proizvodnje. Ipak, iako 4. mehanizovana daje sve od sebe da zagorča ono što je ostalo od života džihadistima u Istočnoj Guti, najžešći udar se tek očekuje, pošto su, prema izveštajima koji stižu sa terena, Tigrove snage dopremile ruski sistem TOS-1A, poznatiji i kao "Solcenpek". Pogledajte šta očekuje džihadiste kada TOS postane operativan na ovom frontu: Kako je predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov odreagovao na optužbe o masovnom ubijanju civila u Istočnoj Guti, pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA