Najnovije

Od Slobodara vašim botovima po sendvič i kaprićozu!

Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta osvrnuo se na ulogu LJuubiše Preletačevića Belog u "pravoj opoziciji", ali i dotakao "sendvičara".

Miroslav Parović (Foto: NSP)

- Kada smo mi Slobodari prošle godine ukazali da pojave poput Belog Preletačevića štete državi oni koji sebe predstavljaju „pravom opozicijom“ su nas pljuvali i nazivali „vučićevcima“, a Belog su podržavali i gostili u Kasini, podseća Parović javnost i dodaje:
- Danas pak ta ista „prava opozicija“ Belog naziva Vučićevim čovekom i pokušava da spreči učešće te liste na izborima u Beogradu. Na tom primeru se jasno vidi razlika između nas koji se u politici ravnamo spram državnog interesa i onih koji se uvek ravnaju samo ličnim interesom, ističe lider Slobodara.
- Beli je bio i svojevrsni test inteligencije, pa tako pozivam sve one koji su nam prošle godine za predsedničke izbore slali sendviče i kaprićoze da mi se jave da ja njima platim po sendvič da vide koliki su u stvari bili botovi dok su kontali da su mnogo pametni i „face“, zaključuje u svom saopštenju Parović.
Pročitajte OVDE šta Parović kaže o seriji Nemanjići?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta je Parović novo rekao o situaciji u srpskoj pravoslavnoj crkvi i njenom stavu o Kosovu pogledajte.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA