Najnovije

ŠEŠELJ: Zorana mora u zatvor, a nadležni neka me povuku!

Vojislav Šešelj kaže da ne strahuje zbog apela koji je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović uputila nadležnim organima tražeći da reaguju zbog njegove izjave da je špijun i da mora da leti iz Vlade, te da joj je mesto u zatvoru.

Šešelj (Foto: Jutjub)

Ministarka Mihajlović kaže da ne želi da učestvuje u Šešeljevom političkom rijalitiju, te da Srbija ima institucije koje treba da se pozabave pretnjama smrću. NJen zahtev nije ostao bez odgovora vođe SRS, koji poručuje da ne strahuje od hapšenja:
- Ma plašim se da me ne uhvate nadležni organi za najnadležnije mesto.

Čeka tužbu

Rat između lidera radikala i ministarke Mihajlović počeo je posle Šešeljeve izjave kada je ispričao da se zalaže za aboliciju Milorada Ulemeka i Zvezdana Jovanovića, koji bi, ukoliko ispričaju sve što znaju o ubistvu Zorana Đinđića, ali i nekim drugim slučajevima, trebalo da budu vraćeni u bezbednosne službe i pomognu da se zemlja očisti od špijuna i terorista. Više o tome čitajte OVDE.
- Špijuna ima mnogo i u Vladi Srbije, pa nadalje. Evo na primer, Zorana Mihajlović je špijun par ekselans. Mogu i druge neke da nabrojim, ali vrebam ih još - istakao je Šešelj.
Precizirao je da ne želi da bivši pripadnici JSO likvidiraju potpredsednicu Vlade.
- Ona je zbog dugogodišnje špijunaže zaslužila da ode u zatvor - kaže Šešelj.
Dodao je da Legija i Zvezdan neće hapsiti ministarku niti da su njegove optužbe na njen račun poziv na ubistvo, kako navodi.

Politički rijaliti

- Za nju je dovoljna komunalna policija da je pokupi, ovo su ekstra specijalci svetske klase, vrhunski, bre! Nikad nisam izrazio želju da je ubijem, samo bih je strpao u zatvor i osudio na dugogodišnju robiju zato što je američko-britanski špijun. Pouzdani izvori moji. Nek me tuži - naveo je Šešelj.
A potpredsednica Vlade ne odustaje od zahteva da nadležni organi da reaguju zbog Šešeljevih pretnji.
- Jadno sa njegove strane. To je taj govor mržnje kojim će na sledećim izborima dobiti još manje glasova. Kad nema argumenata, ostaju psovke i govor mržnje. Neću da budem deo tog političkog rijalitija u njegovoj režiji jer ova zemlja ima institucije koje treba da se pozabave pretnjama smrću - zaključuje Mihajlovićeva.

Legija je čudo od borca

Šešelj je otkrio da je za Ulemekove sposobnosti čuo mnogo pre nego što je otišao u Hag, a da je za Jovanovića saznao tek u zatvoru.
- Pričali su mi ljudi koji su sa mnom robijali da je u ratu bio čudo od borca... Pitaju me sad gde ima tih špijuna, ja rekoh ima ih i u Vladi Srbije, evo prva Zorana Mihajlović. Sto posto sam siguran. Ona kaže da sam penzioner i misli da će me time diskvalifikovati - ispričao je Šešelj. Zgazićemo Amere budu li samo pokušali da formiraju vojsku Kosova,poručio je Putin. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojislav Šešelj - Vučić je izdao ideologiju, SNS su stvorili Tadić i tajkuni
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA