Najnovije

SNIMCI POTVRĐUJU: Asad i Putin postavili živi zid pred Erdogana na severu Alepa, uzeli grad od Kurda, Turci prete napadom (VIDEO/MAPA)

Sirijska arapska armija i ruska vojna policija definitivno su dobile pod punu svoju kontrolu grad Tal Rifat severno od Alepa.

SAA (Foto: Jutjub)

Reč je o  gradu koji je bio pod kontrolom Kurda i kome je pretilo da bude zauzet od proturskih snaga u akciji "Maslinova grančica". Nakon dugih pregovora Kurdi su pristali da kontrolu nadgradom i aeerodromom koji se nalazi severno od njega prepusti SAA i Rusima. Nije poznato da li se u gradu i dalje nalaze kurdski borci ili su se oni u potpunosti povukli.

Turske snage sada prete da će napasti  Manbidž koji se nalazi severoistočno od Alepa. Turci su pretili i napadom na Tal Rifat i tražili od Rusa i SAA da ne ulaze u grad. Sukob u SAD oko povlačenja iz Sitije, više o tome pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Asad u obilasku Istočne Gute.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA