Najnovije

MAFIJAŠKE METODE: Medicinski lobi falsifikuje istoriju, opšti rat protiv stanovništva u Srbiji je počeo 1999., a sada kreće ... (VIDEO)

Psihijatar dr Jovana Stojković upozorila je na totalitarne metode farmakomafije u Srbiji, koji medijski linčuju stručnjake koji upozoravaju javnost na opasnosti nametanja vakcina

dr Jelena Stojković (Foto: Jutjub)

Dr Jovana Stojković, pristalica neobavezne vakcinacije, koja je u medijima grubo napadnuta od fantomskih udruženja je u emisiji ,,Inforatnici protiv Novog svetskog poretka'' na "Narodnoj televiziji" kanalu radija ''Snaga naroda'' ukazala na manipulacije u medinskim ustanovama i pretnje stručnjacima koji se usude da progovore. 
Prinudna vakcinacija prema njenim rečima podržana je medijima koji za račun farmaceutskih kompanija, sa kojima imaju potpisan ugovor ''O objektivnom obaveštavanju'' - objavljuju neistine i manipulišu podacima u cilju sticanja lične dobiti. 
Ona je skrenula pažnju pokušaje da se pod ideološkim načelima, javnosti nameće niz štetnih koncepata i dogmi koji imaju za cilj porobljavanje populacije, koja je neverovatno osiromašena i zastrašena. Cilj ovoga je ne samo manupulisanje u današnjem vremenu, već i budućnosti, na osnovu prethodno plasiranih neistinih informacija.
''Evo sada kreće vakcina za Pneumokok, i pazite njihov bedž, kojim oni zapravo ubeđuju roditelje da je to dobro. Na bedžu stoji beba, odnosno slika bebe i piše: 'Svako zaslužuje peti rođendan' - što implicira da ako ne date detetu vakcinu protiv Pneumokoka, da će ono umreti i neće doživeti peti rođendan, a sada se tek uvodi?! Dakle, kako svi mi doživesno peti rođendan bez te vakcine? I oni za dvadeset godina recimo, mogu skroz tu situaciju da izmene, i da ubeđuju javnost da su svi umirali. Ko će znati za 30 godina šta je bio Pneumok? Mi kada nemamo uvida u prošlost, oni nama mogu bilo koju priču da provuku!'', kaže ona. Pogledajte celu emisiju: Šta ruski geopolitičar Aleksandar Dugin kaže o političkoj situaciji u Srbiji pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/Narodna.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Istoričar Miodrag Milanović o teorijama zavere u praksi.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA