Najnovije

STUDENT IZ SRBIJE PITAO DUGINA DA LI JE MOGUĆE POBEDITI AMERIKANCE: NJegov odgovor će vas oduševiti (VIDEO)

Ruski geopolitičar Aleksandar Dugin nedavno je u Beogradu promovisao svoju novu knjigu "Mrežni ratovi" u kojoj je objasnio kako Amerikanci vode mrežni rat rotiv Srbije, Rusije ali i drugih zemalja.

Promocija knjige "Mrežni ratovi" (Foto: Jutjub)

Dugin je u knjizi objasno tehnike mrežnog rata i posledice na društva koja su mu izložena. On je nizom primera objasnio kako je taj mrežni rat prethodio vojnom sukobu u Ukrajini ili Siriji. Aleksandar Dugin i koautor knjige Leonid Savin naveli su da je pri ruskom generalštabu osnovano odeljenje za mrežno ratovanje i izrazili nadu da će i Vojska Srbije formirati takvo odeljenje. Dugin je ipak, priznao da su SAD naprednije od Rusije u ovom vidu ratovanja, i da su u prednosti oko 15 godina.

Jedan od studenata koji je prisustvovao promociji knjige "Mrežni ratovi" upitao je Dugina da li je moguća pobeda nad SAD kada su toliko naprednije u mrežnom ratu, čak i od Rusije. Duginov odgovor oduševio je sve u sali. - Možemo li mi njih da pobedimo? Sa tačke gledišta obične logike - ne, ali sa tačke gledišta srpske i ruske logike - možemo - rekao je Dugin. Knjigu mrežni ratovi možete naručiti na telefon 063 102 28 55, cena knjige je 500 plus PTT troškovi. Ceo snimak promicije knjige "Mrežni ratovi" Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA