Najnovije

TJURENKOV: ZAPADNA CIVILIZACIJA NIJE SAMO POSTHRIŠĆANSKA VEĆ I ANTIHRIŠĆANSKA! Udari po Siriji su nastavak bombardovanja Jugoslavije

Raketni udari po Siriji su logični nastavak ne samo bombardovanja Jugoslavije 1999-te godine, nego i krstaškog zauzimanja Konstantinopolja 1204-te.

Agresija na SRJ (Foto: Jutjub)

Piše: Mihail Tjurenkov Kad savremenom čoveku govoriš o Promislu Božijem, o važnosti molitve i pokajanja, on često prezrivo odmahuje glavom. Mnogo ozbiljnije se racionalisti XXI veka odnose prema magiji brojeva i ostalim sujeverjima i okultnim znacima, uključujući i „petak 13-ti“.

Teško je reći da li su se takvom numerologijom rukovodili „naši zapadni partneri“ kad su odlučivali da baš u petak 13-og aprila, izdaju naredbu da se raketiraju gradovi Sirije. Takođe: da li im je uopšte palo na pamet da tog dana stotine hiljada sirijskih hrišćana slavi Svetlu sedmicu.

Zapadni „partneri“ (krstaši) su 1204-te čak mule uveli u oltar Svete Sofije da bi na njih tovarili opljačkana crkvena bogatstva. Još su jednu bestidnu laku ženu pustili da sedne na mesto carigradskog patrijarha i da „blagosilja“. Sam „presto“ patrijarha - neprocenjive vrednosti i po materijalu i po umetničkoj obradi - razbili su i razneli po komadima...

Verovatno su ipak najsimboličniji „jugoslovenski događaji“ iz 1999-te koji su sve do danas jedan od naših glavnih istorijskih poraza.

U tim tragičnim danima, počev od 24. marta, pravoslavni Beograd je veoma ličio na Carigrad iz 1204-te.

Za razliku od katoličkih „krstaša“, natovski zlikovci su pravoslavne ljude koje ubijaju videli samo na ekranima svojih elektronskih nišana. Oni nisu imali okrvavljene mačeve u rukama, ali nisu počinili manje zla od Latina koji su razorili Carigrad...

Avaj, zapadno-hrišćanska civilizacija već poodavno nije čak ni posthrišćanska, već - antihrišćanska. Primera je - masa, a za njih su biblijska Sodoma i Gomora - dečije jaslice.

Kao što znamo iz Svetog Pisma, Antihrist nije lik iz bajki niti sam Satana. To je čovek koji seje zlo, a prodavaće se za Mesiju, zasesti u obnovljenom Jerusalimskom hramu i sa svojim pristašama pokoriti narode.

Naravno, Sjedinjene Države, sa njihovim satelitima, a ni sam Donald Tramp, još nisu Antihrist, ali u delima svetih otaca se govori i o „preteči Antihrista“, a njemu ovi (što su udarili na Siriju) liče.
  Pogledajte OVDE kako je izgledalo na protestima u Atini povodom bombardovanja Sirije. Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

BONUS VIDEO

Sistem PVO nad Damaskom posle napada SAD na Siriju
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA