Najnovije

IZ MEGE PORUČUJU: Sposobni smo da iznenadimo Partizan

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da su mečevi s neizvesnim završnicama, poput onog protiv Zlatibora, veoma korisni za njegovu ekipu u procesu sazrevanja.

Milojević i Mišković Foto: Mega/I. Veselinov

- Zadovoljan sam pobedom jer je Zlatibor kvalitetna ekipa. Čestitam im na plasmanu u plej-of i poželeo bih im da izbore učešće u ABA 2 ligi - rekao je Milojević posle meča, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Mege su pobedom 96:90 protiv Zlatibora potvrdili treće mesto u Grupi A pred predstojeći plej-of.

- Imali smo dve dosta dobre četvrtine, prvu i četvrtu, i dve loše četvrtine, drugu i treću. Zlatibor je to iskoristio, imao je dobre periode igre, čak su i poveli. Međutim, napravili smo preokret i zasluženo smo trijumfovali. Ovakve utakmice su veoma korisne za nas, da dobijamo u neizvesnim završnicama, to je proces odrastanja i sazrevanja moje ekipe i jako sam zadovoljan zbog toga - rekao je Milojević.

Meč su obeležile partije igrača koji su skoro izašli iz povrede, Kostje Mušidija (27 poena) i Ognjena Jaramaza, koji je prvi put od povrede iz marta meseca, zaigrao na utakmici i za 25 minuta postigao 20 poena uz vrlo bitne poene u finišu meča. Jaramaz je nakon meča rakao da mu je posebno drago što je njegova ekipa izborila trijumf u neizvesnoj završnici.

- To je za naš mlad tim vrlo značajno. Sledi nam sad plej-of, a ova pobeda značiće i za naše samopouzdanje. Imamo još dosta prostora za napredak, pravili smo dosta grešaka, ali u suštini nije sve tako loše, jer smo pobedili. Nadam se da možemo da napravimo iznenađenje u četvrtfinalu plej-ofa gde verovatno idemo na Partizan, jer mislim da smo sposobni za to - rekao je Jaramaz.

(Izvor: Beta)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA