Najnovije

JEZIVI SNIMCI SPASAVANJA! Ruska vojska na terenu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 Rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je pronađena šesta mrtva osoba u ruševinama nakon nedavnog incidenta u Belgorodu. Spasioci su nastavili akciju spasavanja i evakuaciju preživelih, uključujući izvlačenje jednog čoveka iz ruševina srušene kuće koji je preživeo i dobija svu neophodnu pomoć.

Izjava guvernera Gladkova

Guverner Belgorodske oblasti, Vjačeslav Gladkov, izjavio je: „Spasioci su izvukli čoveka ispod ruševina srušene kuće, on je živ i pruža mu se sva neophodna pomoć.“ Ovaj spasilački poduhvat ističe napore spasilačkih timova u traganju za preživelima i pružanju hitne medicinske pomoći.

Stanje povređenih

Trenutno je poznato da ima 20 žrtava, uključujući dvoje dece. Detalji o povređenima su sledeći:

Jednoipomesečno dete sa barotraumom, zatvorenom kraniocerebralnom povredom i termičkom opekotinom lica i vrata, sprema se za transport u dečju kliničku bolnicu u Moskvi u pratnji reanimatologa.

Šesnaestogodišnji dečak sa barotraumom, otvorenom kraniocerebralnom povredom i kontuzijom mozga hospitalizovan je na odeljenju intenzivne nege dečje regionalne kliničke bolnice.

11 žrtava sa različitim povredama nalazi se u medicinskim ustanovama u Belgorodu pod nadzorom specijalista.
6 osoba je već dobilo neophodnu medicinsku negu i poslato je kući na ambulantno lečenje.

Nastavak spasilačke akcije

Spasilačke ekipe nastavljaju sa radom u Belgorodu, fokusirajući se na pronalaženje preživelih i pružanje hitne medicinske pomoći povređenima. Operacija spasavanja pokazuje visok stepen koordinacije i efikasnosti u odgovoru na krizu, sa ciljem da se što više života spase i da se pruži pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA