Najnovije

NAJVEĆI DŽEJOV HIT "USPEO SAM U ŽIVOTU" NAPISAO JE KRIMINALAC: Arkanu je napravio ožiljak, a onda je nestao (VIDEO)

Jedna od čuvenih balada je i "Uspeo sam u životu", koja iza sebe krije emotivnu i istinitu priču. DŽej ju je otpevao devedesetih godina, a napisao ju je Dorćolac Iso Lero DŽamba.

DŽej (Foto: Jutjub)

DŽamba je bio “žestoki momak” koga su 23. septembra 1992. godine u kokarnici na šestom spratu Beograđanke pretukli radnici obezbeđenja, posle čega ga niko nikada nije video. Kockarnicu je tada obezbeđivala agencija Delije, čiji je vlasnik bio Arkan.

Istorija sukoba između DŽamba i Arkana potiče, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloletnike u Valjevu. Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa DŽambom koji je tada pobedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu. Priča se da mu Arkan kasnije to nije zaboravio.

Inače, DŽamba se družio sa Giškom, bio je i Kneletov prijatelj, bio je dobar sa pevačima i glumcima, a DŽej mu je bio brat od tetke. Kako se priča, DŽamba je hit “Uspeo sam u životu” napisao dok je bio u zatvoru.

Procurio zadrugarkin porno snimak iz mlađih dana - ona u zanosu "obavlja radnje" Tuđmanovom unuku. Te slike možete pogledati OVDE. Napomena: Nije za mlađe od 18 godina.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA