Najnovije

DODIK REVOLTIRAN SRAMNIM PREKRAJANJEM ISTINE O JASENOVCU: Najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, pretvaraju u radni logor! (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da "sramni pokušaji u Hrvatskoj", da koncentracioni logor Jasenovac - najstrašnije mjesto stradanja srpskog naroda, "pretvore" u radni logor, govore koliko ih to boli

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

- Oni su tamo pobili Srbe. Ubili su ogroman broj naših ljudi. Bivša Jugoslavija se solidarisala sa tim stradanjem, jer nije izdvojila krivce za tako nešto - rekao je Dodik novinarima u Romanovcima kod Gradiške, prenosi RTRS.

Prema njegovim rečima, Jasenovac je ostao stalno skriven od stručne i političke javnosti u svetu i zadatak ove generacije jeste da dođe do te istine.

Video ispod: Igor Vukić iznosi lažnu i antisrpsku iskrivljenu verziju istine o Jasenovcu



On je podsetio da jevrejski izvori u "Jad Vašemu" u Jerusalimu govore da je u Jasenovcu ubijeno pola miliona ljudi, od čega je 35.000 Jevreja, a da su ostalo Srbi i Romi i dodao da mu je vodeći izraelski stručnjak za Holokaust rekao da nikakvi falsifikati ne mogu da promene da je u tom logoru smrti ubijeno 500.000 ljudi i da je Jasenovac bio jedinstven i po tome što je imao logor za decu.

Video ispod: Ustaški logor smrti – Jasenovac



Kako je ocenio, taj pokušaj falsifikovanja istorije nije nepoznat, ali se stradanje ne može minimizirati.

- To je bio logor smrti, Jasenovac je najstrašnije mesto stradanja srpskog naroda, a oni mogu da oko toga plasiraju razne laži - rekao je Dodik.

O podloj ponudi Albanaca više pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Hrvati i dalje veruju ili se prave glupima da u Jasenovcu pored Jevreja i Roma nisu ubijani Srbi

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA