Najnovije

NAJSRAMNIJE PRIČE O MASTURBACIJI: Ležala sam na leđima s nogama širom raširenim ispod čaršava i dirala se, a onda je uletela u sobu...

Upadanje rodbine, suseda i prijatelja kad si u "akciji" sam sa sobom nikad ne može biti ugodno, što potvrđuju i mnogobrojna iskustva na Reditu, no zato je urnebesno zabavno čitati o tome - pa evo najboljih.

Ilustracija (Foto: pixabay)

"Mama me uhvatila kako gledam porno filmove i masturbiram kad sam imao 13. Srećom, bio sam leđima okrenut vratima pa mi nije videla penis, ali je videla kakvu glupost od TV soft pornića sam gledao. Najgore od svega je što me sledeće jutro baka pozvala i upozorila da prestanem da gledam te zle žene!" - dmdearing.

"Bila sam relativno mlada... Ovo je verovatno bio najgori trenutak u mom životu. Bila sam u kupatilu svojih roditelja i igrala se s jednim od onih dečijih veterinarskih stvarčica u kojem je bila i lažna injekcija. Mislila sam da je izvrsna ideja gurnuti injekciju u sebe što dublje mogu. Usred mog paničarenja jer sam se sad, pak, pitala kako ću izvući injekciju iz sebe, moj otac je ušetao u sobu. Kriknula sam, a i on je. Istrčao je iz sobe i nikad mi nije rekao jednu reč o tome, ne mogu mu biti zahvalnija na tome. I dalje pretrnem svaki put kada se setim toga..." - PrecipitASIAN.

"Ja sam devojka i moja ekstremno religiozna starija sestra mi je jednom uletela u sobu, bila sam zgrožena. Ležala sam na leđima s nogama širom raširenim ispod čaršava i dirala se. Taman kad sam trebala da svršim, uletela mi je u sobu kako bi me nešto pitala, no primetila je šta radim, vrisnula i izletela iz sobe. Dečko joj je bio u dnevnom boravku pa pretpostavljam da mu je rekla šta se dogodilo. Nisam mogla nijednog od njih pogledati u oči od sramote još neko vreme, ali ako ništa naučila je da mi više ne upada u sobu nenajavljeno" - jiji.

"Kad sam imala 14 godina, koristila sam glavu od tuša za masturbaciju i masturbirala sam svaki dan, svaki put kad bih se tuširala. Jedan dan sam navodno predugo bila pod tušem i moja majka je uletela u kupatilo, rastvorila zavesu i to tačno dok sam bila usred orgazma. Najgora je stvar da nisam ni videla da majka gleda u mene jer sam zaklopila oči od ugođaja. Kad sam svršila, otvorila sam oči i ugledala je. Nismo nikad pričale o tome, ali sam definitivno postala pažljivija s tim koliko vremena trošim pod tušem." - doublebarrel89.

"Brat mi je jednom uleteo dok sam masturbirao. Tačnije, uzeo je dupli ključić od moje sobe i ludački ušao. Samo sam se okrenuo na stolici, s penisom u ruci i rekao mu "O*****, masturbiram" i moj stari se prodrao "Ostavi brata na miru kada se dira!". Nikad više nije samo ušao u moju sobu." - cwstjnobbs.

"Imao sam 16 godina kada me mama uhvatila da masturbiram ispred porodičnog kompjutera. Uletela je u sobu kako bi mi rekla da mi je došao prijatelj jer želi igrati Xbox,  tako da su me, u suštini, oboje uhvatili. Taman sam bio dobio vozačku dozvolu, pa je mama prokomentisala mom prijatelju "verovatno je samo preuzbuđen što je dobio vozačku". Koja sramota." - Gutterlungz1.

Koja je najstrašnija poza na svetu pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Upoznajte ženu, koja orgazme postiže pomoću misli

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA