Najnovije

RUSKA NOVINARKA POLUDELA ZA SRBIJOM: Lepotica iz Davosa poslala jasnu poruku (FOTO/VIDEO)

Sad moram da vidim Srbiju, napisala je na svom tviter nalogu Tina Kandelaki, jedna od učesnica panela o medijima, u Davosu, prenoseći neke od utisaka o susretu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, takođe učesnikom tog razgovora.

Tina Kandelaki (Foto: Jutjub)

Kandelaki, novinarka ruskog TV Meč, koja na Tviteru i Instagramu, po sopstvenim rečima, ima po dva miliona pratilaca, napisala je, između ostalog, da se Vučić "oblači sa stilom", što mu je, kaže, prenela.

- Uputila sam Vučiću kompliment, da ima stila u oblačenju, a on mi je odgovorio: Znate šta sam nedavno primetio? Da su Rusi postali ozbiljniji, da izražajnije govore o svojim političarima, a da su novinari - prave zvezde na svim društvenim mrežama - napisala je ona.

Postavila je i kratak video na kojem predsednik Srbije govori na ruskom, a zatim i na engleskom jeziku. Kaže i da je Vučić “odradio” pravu promociju Moskve i gradonačelnika Sobjanjina, jer je sve ubedio da obavezno moraju da vide taj grad i probaju tradicionalna jela, kao što su hačapuri, što je, inače, testo sa nadevom od mesa koje se pravi u Gruziji, odakle Kandelaki potiče.

- A, to je samo deo onoga što je Vučić rekao o Rusiji - dodala je ona.

Navela je da je sa predsednikom Srbije i moderatorom sesije, direktorom Rojtersa Stivenom Adlerom, ćaskala pred početak panela o društvenim mrežama, a kako kažu, svi je s pravom “troluju” da je jedina prava zvezda u Davosu s obzirom na broj pratilaca.

Šaljivo je primetila da je njen ulazak na panel bio "izuzetan", jer je na putu do svog mesta izgubila cipelu, a da joj se u toj situaciji našao upravo Vučić, koji je, sticajem okolnosti, bio iza nje.

- Sad moram da idem u Srbiju, tim pre što tamo nisam nikad bila - zaključila je Kandelaki i podelila sa pratiocima na Tviteru.

Dačić naveo Palmu na greh. Pogledajte OVDE šta je uradio.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dolazak Vučića u Davos

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA