Najnovije

Upadom u RTS i nasiljem prozapadne opozicije otvara se Pandorina kutija anarhije i bezvlašća u zemlji!

Srpska desnica podseća srpsku policiju da je kao izvršni organ vlasti i državni aparat prisile dužna uhapsiti svakog prestupnika koji je večeras nasilno ušao u RTS! Samovolja i bezakonje viđeno prilikom vandalskog upada frustriranih opozicionih lidera i njihovih malobrojnih pristalica u zgradu državne televizije unose nemir i nespokojstvo u našu širu javnost.

Srpska desnica (Foto: Jutjub)

Tolerancijom nasilja nad novinarima, političkim neistomišljenicima pa i samim pripadnicima policije od strane prozapadne opozicije otvoriće se Pandorina kutija bezvlašća i anarhije u zemlji.

Srpska desnica oštro osuđuje nepotreban nasilan ulazak pristalica tzv. Saveza za Srbiju u RTS jer su njihovi lideri u više navrata gostovali na državnoj televiziji. Organizacije nacionalnog i patriotskog opredeljenja poput Srpske desnice nikada nisu imale pristup RTS ali nam nikada nije padalo na pamet da nasilno ulazimo u prostor nacionalne televizije radi
ubiranja jeftinih političkih poena.

Primetno je da večerašnja nasilnička aktivnost tzv.opozicije ima punu podršku neprijateljskih informativnih agencija iz Sarajeva, Prištine i Zagreba!

Srpska desnica upozorava javnost na vreme kada su srpski nacionalisti hapšeni, prebijani i odvođeni na montirane sudske procese tokom vlasti večerašnjih „demokratskih“ jurišnika na RTS! Naši protesti protiv gej parada, odvođenja u Hag srpskih heroja ili demonstracija povodom samoproglašenja Kosova nisu bile medijski vredne pažnje tadašnjih gospodara Javnog servisa pa ipak nismo lomili svoju televiziju i napadali srpske novinare.

Srpska desnica apeluje na srpsku slogu, na oprez od strane agenture koja organizuje destabilizujuće procese u osetljivo političko vreme i na nadležne državne organe da profesionalno urade svoj posao po slovu zakona!

Oglasila se i LJiljana Smajlović povodom upada demonstranata u zgradu RTS-a. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Upad demonstranata u zgradu RTS-a

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA