Najnovije

AMERIČKI PILOTI PALI U SRPSKE RUKE: Živi plen Vojske Jugoslavije (VIDEO)

NATO agresori su na današnji dan prije 20 godina gađali okolinu Prištine i Peći. Nekoliko projektila palo je u blizini manastira Gračanica.

Pali u srpske ruke (Foto: Jutjub)

Bombardovana je okolina Beograda. Mete napada nalazile su se na području Jakova, Borče, Avale. Ponovo je gađana okolina Pančeva. Bombardovani su Novi Sad i Fruška Gora.

Vojska Jugoslavije, na granici sa Makedonijom, zarobila je tri američka vojnika. Sva trojica su pripadala izviđačkoj četi američke divizije čija je baza u Nemačkoj.

Komandant Treće armije Vojske Jugoslavije, general-pukovnik Nebojša Pavković sa komandantom Prištinskog korpusa general-majorom Vladimirom Lazarevićem posetio je vojnike tog korpusa u zoni dejstava. General Pavković je vojnicima odao priznanje za izuzetno hrabro i profesionalno izvršavanje zadataka.

Predsedik SAD, Bil Klinton, odbacio je kao neprihvatljiv predlog jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića da se po obustavljanju napada NATO na SRJ rešavaju sva pitanja političkim putem.

Posle sastanka sa predsednikom Miloševićem, ruski premijer Jevgenij Primakov otputovao u Bon. NATO saopštio da je misija ruskog premijera u Beogradu i Bonu bila neuspešna i najavio da će „proširiti i pojačati“ napade na SR Jugoslaviju.

Vrhovni komandant NATO general Vesli Klark dobio ovlašćenje da proširi broj i obim ciljeva za napade NATO u Jugoslaviji.

Rusija zatražila dozvolu za prolaz kroz Bosfor sedam brodova Crnomorske flote. SAD izrazile zabrinutost.

Hakeri iz Jugoslavije upali u sajt i sistem e-pošte NATO-a, saopšteno je iz sedišta alijanse.

Nekoliko desetina ljudi protestovalo ispred Bele kuće zbog agresije NATO na SRJ. Protesti i u Grčkoj. Hiljade Grka blokiralo je ulaz u vojnu bazu u mestu Araksos. U znak podrške slovenskoj braći u Srbiji Moskovljani prošetali ulicama grada.

Kojeg kandidata na ukrajinskim izborima je podržao lider šiptarskih terorista, saznajte OVDE.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zašto američki vojnici umiru u Bondstilu?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA