Najnovije

"Presuda srpskim liderima izazvaće građanske sukobe u Crnoj Gori"

Visoki funkcioner i član Predsedništva Srpske desnice Mihailo Janjić današnju presudu za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, u kojoj su osuđeni i lideri Srba u Crnoj Gori nazvao sramnom i nelegitimnom.

Mihailo Janjić (Foto: Jutjub)

“Nisu danas osudili samo Andriju Mandića i Milana Knežević, danas su osudili svaku borbu za pravo i dostojanstvo života Srba u Crnoj Gori. Današnja presuda produkt je decenijske mržnje usmerene protiv srpskog naroda koji živi na ovom prostoru” rekao je Janjić.

On je takođe dodao da je ova presuda nelegitimna jer se sudilo po mafijaškim i banditskim a ne pravnim i zakonskim principima.

“Sudstvo u Crnoj Gori ne samo da je izgubilo svoj legitimitet koji se temelji na pravnim i zakonskim principima, ono je danas dobilo i novi koji se isključivo gradi na mafijaškim i banditskim metodama donošenja presuda.
Zna se dobro da niti je presudu pisala Suzana Mugoša, niti je optužnicu podigao nesrećni Milivoje Talik Katnić, već Beba Popović i braća Đukanović.”

“Plašim se da se sada sprema nikada jači udar na Srpsku pravoslavnu crkva koja je i najjači bedem odbrane srpskog nacionalnog identiteta, ali znajući ponosni narod Crne Gore koji će se odupreti toj sili zla, lično sa saborcima iz Srpske desnice stavljamo se na raspolaganje predsojećoj borbi” zaključio Mihailo Janjić funkcioner Srpske desnice.

SAA i dalje vodi bitke sa HTŠ za tek oslobođeni grad Kafr Nabuda o čemu više možete saznati OVDE.

Izvor: Nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA