Najnovije

Istinite priče o devojci koja je bila prinuđena na prostituciju i drugoj koja je bila u sekti, u četvrtak na Tašmajdanu!

Dve autorke, koje pišu o aktuelnim temama i čije knjige voli domaća publika u četvrtak će održati promociju na Tašmajdanu u okviru parka. Ulaz je slobodan.

Foto-Fejsbuk

Kulturno leto u Letnjoj čitaonici tašmajdanskog parka otvoreno je i ove sezone promocijom knjiga domaćih pisaca. U četvrtka, 18. jula od 20 sati, održaće se promocija knjiga ženskog spisateljskog dua, Marije Gojković i Marije Miketić.


Obe Marije iza sebe imaju više objavljenih romana, a pišu o alarmantnim društveno-odgovornim temama, nasilju u porodici, sekusalnim prinudama, zloupotrebi položaja, manipulaciji ljudskom svešću... 


Roman „Prodata“ Marije Gojković, koji je do sada objavljen u tri izdanja, potresna je priča o devojci sa naših prostora koja je završila u lancu trgovine ljudima i bila primorana na prostituciju. 


„Svedok”, Marije Miketić, pisan je prema istinitim događajima, zasnovanim na autentičnom dnevniku devojke koja je bila žrtva jedne verske sekte.


O ovim romanima biće reči u četvrtak na promociji koju organizuje i vodi, u književnim krugovima već dobro poznati Karlo Astrahan.

Izvor:Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA