Najnovije

AMERIKANCI ZAPOČELI "OPERACIJU KOSOVO": Odred specijalnih agenata sleteo! SAD pokrenule rat protiv 11 najmoćnijih!

Operacija "Kosovo" predstavlja 11 hapšenja zbog trgovine drogom i kršenja zabrane posedovanja vatrenog oružja.

Marinci (Foto: pixabay. com)

Specijalni agenti američke službe za imigraciju i kontrolu carine (ICE), koji rade zajedno sa policajcima iz policijske uprave Portorika u Arekibu i Birou za posebne istrage u Portoriku, uhapsili su u četvrtak 11 osoba zbog krijumčarenja i posedovanja droge i ilegalnog oružja.

U optužnici se navodi da je od maja do 2018. do novembra 2018. godine organizacija distribuirala kokain, krek, heroin i marihuanu, sve u okviru zgrade od javnog značaja Vila Evangelina koja se nalazi u opštini Manati.

Svaki od 14 optuženih suočava se sa jednom tačkom zabrane za posedovanje vatrenog oružja u cilju unapređenja kriminala u vezi sa krijumčarenjem droge i jedne tačke u vezi sa posedovanjem vatrenog oružja u cilju podsticanja kriminala, krijumčarenja droge, pomaganja i podržavanja tog procesa.

Sledeće osobe koje su uhapšene: Luis Ortega-Lugo, "Čembo"; Žeiro Ajala-Krespo, "Žero"; Hose Tobar-Oterao, zvani "El Visko"; Žosue Arojo-Ajala, "Dejbi"; DŽesi Rodrigez-Lugo, "Čiki"; Havijer Rivera-Santijago, "Paičo"; Hose Antonio Flores-Tores, zvani "Čori"; Adalberto Kuiles-Negron, "El Berto"; Huan Laureano-Miranda, "Huanči"; Žan Paul Kuinones-Muhika, "Menor"; DŽeremi Tores-Rosario.

Oni koji su uhapšeni imali su početno saslušanje pred sudijom američkog Suda Markosom Lopezom u četvrtak i prebačeni su u zatvor u Gvajnabu u iščekivanju ishoda njihovog slučaja. Saslušanja su bila zakazana za 23. i 24. juli u 13.00. i 15 sati.

Pomoćnik američkog advokata David T. Henek nadgleda krivično gonjenje osumnjičenih. Ako osumnjičene osude oni će se suočiti sa minimalnom kaznom od 5 godina zatvora, do doživotnog zatvora.

Pročitajte OVDE šta to Putin šalje u Srbiju.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA