Najnovije

MIŠA VACIĆ U PALANCI: Došlo je vreme da se patriote okupe oko ideja moderne desnice Srbije (FOTO)

Srpska desnica je saopštila da je da je u Smederevskoj Palanci osnovan opštinski odbor ove stranke.

Miša Vacić sa saradnicima u Smederevskoj Palanci (Foto: Srpska desnica)

Za predsednika odbora izabran je Ivan Čarapić, dok je odlučeno da koordinator Podunavskog okruga bude Goran Ristivojević.

Čarapić se zahvalio sugrađanima na podršci i pozivao ih da se aktivno uključe u rad odbora.

“Ne bih želeo da trošimo previše reči, već da se zajednički pokažemo na delu. Samo ukoliko budemo aktivni na terenu, samo na taj način možemo biti ravnopravni partner u odlučivanju i moćićemo da se uključimo u rad lokalne samouprave i da zajedno gradimo jedno bolje sutra za naše porodice, buduća pokolenja, za našu Smedervsku Palanku, za Srbiju”, rekao je Čarapić.



Koordinator Podunavskog okruga Goran Ristivojević je istakao značaj formiranja odbora, i izneo je buduće planove koje će okrug u narednom periodu sprovoditi u skladu sa programskim načelima Srpske desnice.

“Iskreni patriotizam koji promoviše Srpska desnica u nameri odbrane srpskih nacionalnih interesa svakim danom privlači sve više rodoljubivo opredeljenih građana i nacionalnih pokreta koji su spremni da se bore za svoju državu”, rekao je Ristivojević.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić istakao da je došlo vreme da se patriote okupe oko ideja moderne desnice Srbije, koja neće sagledavati samo prošlost, već će u velikoj meri ceniti i sadašnje realno političko stanje.

“Godinama unazad naše aktivnosti su pokazale spremnost da se borimo za svoju državu. Srpska desnica želi da vidi jakog domaćina, želi da vidi mnogodetnu porodicu, mlade ljude koji su ostali u svojim gradovima. Nama kao srpskim rodoljubima je cilj da se mladi vraćaju u manja mesta, da se bave poljoprivredom i da na taj način negujemo srpsko selo. Mi ćemo se posvetiti razvoju malih i srednjih preduzeća kao podloge za povećanje efektivne stope domaće zaposlenosti. Takođe, Srpska Desnica smatra da je poljoprivreda jedan od privrednih stubova kojoj će se posvetiti najveća moguća pažnja i da zahtevaćemo povećanje poljoprivrednih subvencija”, rekao je Vacić.

Pročitajte OVDE kakvu su sramnu odluku donele prištinske vlasti.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA