Najnovije

TRIFUNOVIĆ O BOJKOTU: Nećemo doneti odluku zato što je tako neko ufiksirao, a pogotovo ako nas taj neko pritiska!

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio da odluku o bojkotu izbora PSG još uvek nije doneo. Trifunović kaže i da nije ni pomišljao da je donese u nametnutom roku do 15. septembra

Trifunović (Foto: Jutjub)

- Niti ćemo je doneti zato što je tako neko ufiksirao bez ikakvog prethodnog pomena i dogovora. Pogotovo je nećemo doneti ako taj neko još počne i da vrši pritisak - rekao je Trifunović u intervjuu za NIN.

Naveo je da odluka zavisi od mnogo posloženih faktora kao što je ishod razgovora na Fakultetu političkuh nauka i to da li će se nešto suštinski promeniti u pogledu izbornih uslova.

Komentarišući to što se određeni potezi PSG-a tumače kao "priprema za učešće na izborima", Trifunović je naveo da je jedini način na koji ti potezi mogu da se tumače poštovanje i sprovođenje Sporazuma sa narodom, koji je, kako je ocenio "sporan i neprecizan u previše tačaka".

- Prilično nesavršen i nezavršen dokument pun rupa, ali smo ga potpisali kao akt dobre volje i poštovaćemo ga do kraja - rekao je Trifunović.

Procureo je spisak zločinaca OVK koji će u Hag! Haradinaj nije jedini. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA