Najnovije

Ivana Jordan: Ponosna sam na karijeru bez skandala i žute štampe! (VIDEO)

U prvoj premijernoj emisiji "Intervju" na "Slavija info TV", koju vodi i uređuje Dragana Jorgaćević gost je bila naša poznata pevačica Ivana Jordan.

Ivana Jordan (Foto: Jutjub)

Ivana Jordan u emisiji govori o svojim muzičkim počecima kao i ljubavi prema sportu. Još kao tinedžerka je aktivno godinama trenirala tenis i plivanje, i kako sama kaže umalopa da jedan od ovih sportova postane i njena profesija, ipak ljubav prema muzici je prevagnula.

U svojoj karijeri koja traje već 20 godina bez ikakvih skandala i žute štampe ova pevačica je nizala velike uspehe i sarađivala je sa velikim imenima naše domaće muzičke scene. Velika prekretnica u njenoj karijeri jeste saradnja sa Zdravkom Čolićem koga je pratila na turnejama punih godinu dana, što joj je promenilo život iz korena i donelo veliku popularnost. Učestvovala je čak dva puta i na Beoviziji i pobrala sve simpatije publike i fanova.

Ivana je pričala i o svojoj ulozi majke koja joj jako prija, a njen sin Vuk koji je muzikalan na mamu ove godine je postao đak prvak. Osvrnula se i na svoj  album koji je snimila prošle godine gde je obradila stare pesme i uvrstila najnovije kompozicije.

Seksi Hrvaticu briga za kamere, posle matorog tajkuna, navalila na Karića! Sve prštalo! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA