Najnovije

MILU SE SMEŠI POROŠENKOVO PROKLETSTVO: Trećina članstva napušta DPS, sve se menja u Crnoj Gori!

Nakon usvajanja sramnog Zakona o slobodi veroispovesti, kojim se od SPC otimaju svetinje, Milo Đukanović bi posle tri decenije mogao da izgubi vlast u Crnoj Gori.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Naime, interno istraživanje koje je pre nekoliko dana sprovela njegova stranka pokazalo je da je više od 30 odsto članova, glasača i funkcionera DPS bilo protiv ovog zakona i oni su se tom prilikom izjasnili da na narednim izbotima (parlamentarnim, koji će biti održani najkasnije u oktobru ove godine) neće biti uz Đukanovića.

A to znači da će Đukanovića zadesiti sudbina prvog čoveka Ukrajine Petra Porošenka, koga je odmah pošto je uspeo u nameri da formira raskolničku crkvu, na izborima bukvalno pregazio komičar Vladimir Zelenski. 

- Rezultati tog istraživanja razbesneli su Đukanovića jer oni jasno pokazuju šta ga očekuje i da je ogroman broj ljudi koji su ga dosad bezrezervno podržavali od njega digao ruke. U DPS je oduvek postojalo srpsko krilo kako među glasačima, tako i među funkcionerima, a koje je presudno uticalo na pobeđivanje u većini gradova. Oni su upravo ovih dana na ulicama širom Crne Gore i učestvujući na litijama bune se protiv sramnog zakona. Ja sam među njima, bio sam okoreli DPS-ovac, sve sam nekako mogao da prihvatim i odvajanje od Srbije i ulazak u NATO, pa i to nesrećno priznanje (tzv.) Kosova, ali da mi udara na crkvu u kojoj sam kršten to ne, pa makar nemao hleba da jedem – kaže izvor iz DPS.

Marko Kovačević iz opozicionog DF ističe da oni već imaju najave iz samog srca sistema DPS da će mnogi obelodaniti sva njihova nepočinstva u kampanji za prve naredne izbore. 

- To će biti kampanja u kojoj ćemo moći da spoznamo ko je u stvari zarobio Crnu Goru sve ove godine i parazitirao na grbači njenog naroda. Nesumnjivo je da će u Crnoj Gori, u kojoj paracrkvene nekanonske organizacije nemaju ni minimum podrške, narod kazniti DPS i Đukanovića – kaže Kovačević.

Gađane proiranske snage u Siriji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA