Najnovije

ŠEIK IMRAM POZVAO MUSLIMANE SA BALKANA DA PODRŽE PRAVOSLAVCE U ODBRANI SVETINJA: Stanite rame uz rame sa vašom braćom u CG (VIDEO)

Imran Nazar Hosein, svetski poznat islamski propovednik, pisac i filozof specijalizovan za islamsku eshatologiju, podržao je borbu vernika Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. On je pozvao muslimane na Balkanu da stanu na stranu pravoslavnih vernika koji se bore za ljudska prava, koja crnogorski režim pokušava da im uskrati.

Imran Nazar Hosein (Foto: Jutjub)

- Vaša je dužnost, odgovornost i obaveza u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i svim delovima Balkana, ako ste musliman: da stanete rame uz rame sa vašom braćom pravoslavnim hrišćanima podržavajući ih složno i solidarno protiv iskvarenosti crnogorske vlade, koja vodi rat protiv pravoslavne crkve - rekao je šeik Imran.

On je rekao da pravoslavci "nisu arogantni kao oni koji vladaju iz Vašingtona, Londona i Pariza",ukazujući na skoriji imperijalistički odnos tzv. zapadnog hrišćanstva prema Venecueli i Boliviji, ali i pretnje koje su se, upravo zbog njihovog delovanja, nadvile i nad Rusijom, Kinom, Korejom i Iranom.

- Molimo se da ove reči stignu do vas… da sledite Božja uputstva iz Kurana i da prihvatite ovu priliku da stanete uz vašu hrišćansku braću, rame uz rame, kako bi se oduprli nečasnom nasilju crnogorske vlade - rekao je Imram.

Pročitajte OVDE kako je crnogorska vlast kaznila učiteljicu iz Bara.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA