Najnovije

TOMA DOČEKUJE OPOZICIJU Šarović: Očekujem samo masnu gibanicu od Dragice

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić biće danas na teškim mukama. Na konsultacije mu stižu opozicione stranke, a posebno „naoštreni“ dolaze predstavnici desničarskih partija.

Nemanja Šarović (Foto: Milan Lučić)

Iako je Nikolić izbegao suset sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem, u posetu mu dolazi potpredsednik te stranke Nemanja Šarović, koji je naveo da bi bilo neozbiljno da unapred kaže šta će poručiti šefu države, ali je istakao da očekuje domaćinski doček.
- Očekujem da Dragica Nikolić spremi jednu masnu, vruću, četničku gibanicu - kazao je on i dodao da se dvoumi šta da predsedniku Srbije odnese na poklon.
- Šta pokloniti čoveku koji ima sve? Nikolić ima i ženu, i ljubavnicu, i dve kuće, i tri vikendice, lažnu fakultetsku diplomu, crkvu pokajnicu... Stvarno mi je teško da smislim koji bi bio adekvatan poklon za njega - požalio nam se potpredsednik radikala. Osim Šarovića, u delegaciji radikala biće i generalna sekretarka SRS-a Nataša Jovanović.
Predsedniku neće biti lako ni kada mu na kanabe dođu predstavnici koalicije DSS-Dveri. Naime, predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić otkrila nam je da već ima pripremljene teme.
- Tema će biti najavljena promena Ustava i raspisivanje referenduma o EU i NATO - kazala je ona. Upitana da li postoji nešto na šta posebno želi da skrene pažnju Nikoliću, kazala je da je to promena Ustava. U delegaciji koalicije DSS-Dveri osim predsednice DSS-a biće i budući poslanik Miladin Ševarlić i lider Dveri Boško Obradović.
Prvi će danas na kanabe kod predsednika doći predstavnici koalicije SPS-JS, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, a doći će i DS, Pokret „Dosta je bilo“ i koalicija LDP-SDS-LSV, SVM, BDZ Sandžaka, SDA Sandžaka i Partije za demokratsko delovanje. Nikolić će na kraju razgovarati sa predstavnicima Zelene stranke. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA