Najnovije

KORONA ČISTO AMERIČKO ZLO: SAD su na KOVIDU 19 počeli da rade još 2006, a bio-oružje od njega napravili 2015.

Dokumenti pokazuju da je istraživanje za stvaranje COVID 19 započelo u Sjedinjenim Državama 2006. godine, a kulminiralo uspešnim bio-oružjem 2015. godine, radom urađenim na Univerzitetu Severna Karolina, na Harvardu i u laboratoriji Uprave za hranu i lekove u Arkanzasu.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Piše: Gordon Duff

NJihov rad je bio naslovljen: SARS sličan skupu cirkulišućih koronavirusa šišmiša pokazuje potencijal za pojavu kod ljudi (A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence).

Zašto Tramp stalno i iznova govori učestvovali su i Kinezi?

Ključna laboratorija specijalnih patogena i biološke bezbednosti, Institut za virusologiju Vuhan, Kineska akademija nauka Vuhan isporučila je virus Vuhan Bat koji je korišćen u američkoj studiji. NJihovo ime je uključeno samo iz tog razloga.

COVID 19 je bio projekat bio-oružja američke vojske za proizvodnju pneumonije koja izaziva bolest protiv koje bi bilo gotovo nemoguće vakcinisati pacijente starije od 40 godina.

Studiju je vodio Univerzitet Severna Karolina, a finansirala USAID/CIA. Odabran je bio virus kineskog šišmiša i uključena medicinska ustanova u Vuhanu.

Sada znamo i zašto, sada bačena dimna zavesa skriva program s kojim Kina ima malo ili nikakve veze, jer ovo sotonsko zlo je čisto američko.

U novembru 2015. objavljena je studija u kojoj je otkrivena sposobnost stvaranja virusa kojim se sada bavimo. Među mnogim uključenima bila je i laboratorija u Vuhanu u Kini. Od početka je navedena kao jedna od desetina, uglavnom američkih, koje rade na ovom projektu.

Međutim, jedan ključni učesnik je izostavljen, USAID.

Ozbiljno se sumnja da je USAID front za američka istraživanja biološkog ratovanja, onakva kakva su rađena u Tbilisiju, u Gruziji i drugde, mnogo dokumentovana. Ovo je citiranje koje USAID dodaje grupi za finansiranje istraživanja.

Uspešan laboratorijski eksperiment

Između ostalog, istraživački tim je proučavao slepe miševe, koji su najveći inkubatori koronavirusa. Ipak, slepi miševi nisu mogli da prenose koronavirus na ljude jer ne mogu da uspostave vezu sa ljudskim ćelijama - sa ACE2 receptorima.

U materijalu se takođe navodi da šišmiši nose soj korovirusa SARS koji se može preneti na ljude. Nazvan je virusom SHC014-CoV.

Da bi bolje proučili ovaj virus, naučnici su kopirali koronavirus i zarazili njime laboratorijske miševe. Rezultati su pokazali da se virus zaista može receptorima vezati za ljudske ćelije ACE2 i množiti se u ćelijama respiratornog sistema.

U istraživačkom radu se primećuje da su laboratorijski materijali, uzorci i oprema koja je korišćena u istraživanju nabavljeni od Vojnog medicinskog istraživačkog instituta za zarazne bolesti. Iako još uvek nije moguće sa sigurnošću reći da je virus koji je testiran na laboratorijskim miševima isti kao korovirus SARS-Cove-2.

NATO ili falsifikuje ili je znao

Međutim, zanimljive stvari se mogu naći u ranijim dokumentima. Na primer:

* Izveštaj o aktivnostima NATO za 2019. godinu kaže da je 2019. godine prvo mesto Alijanse u istraživanju i razvoju zauzela tema radiohemijske i biološke zaštite (29%), premašujući naizgled najuzbudljiviji problem Evrope - protivterorizam (ispostavilo se da je to Prioritet 4-m).

* Godinu ranije, u 2018., situacija je bila upravo suprotna: na prvom mestu je terorizam (28%), a radiohemijska i biološka zaštita na četvrtom (13%).

Kako stoji u jednom briselskom kabl-telegramu „s obzirom na nepostojanje vidljivih razloga za tako oštru promenu naučnih interesvanja, postoje dve mogućnosti i obe su neprijatne:

* ili NATO sada falsifikuje podatke da bi pokazao „uvek smo se pripremali za viruse, moderni smo“,

* ili su čak 2019. godine u Savezu, oprosti mi Bože, znali odakle će doći problemi.

Da, prva opcija je mnogo realnija, ali, vidite, činjenice su iznenađujuće“.

Američka vojska napušta Mosul posle toliko vremena! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA