Najnovije

OVAKO BESNU DOKTORKU DANICU GRUJIČIĆ NIKADA NISTE VIDELI: "Vi što ste danas išli da se šetate, imate li grama mozga?"

Prof. dr Danica Grujičić, v. d. direktora Instituta za onkologiju Srbije je žestoko kritikovala one koji su izašli da se prošetaju po lepom danu.

Danica Grujičić (Foto: Jutjub)

“Ovo je nov virus. Tri meseca postoji i ne znamo puno o njemu. Ono što smo mogli da saznamo od kolega iz Kine a koji su jedni prošli rat sa ovim virusom i oni kažu jedina prevencija je izolacija. To je samo jedna mera koji smo tražili, i ljudi ne mogu to da ispoštuju. Ja mislim da će ovo proći za dva meseca. Ali, ono što me posebno nervira kad vidim slike punog Košutnjaka, Ade, Kalemegdana, Zemunskog keja... Imamo iskustvo Kineza. Jedino što je stoprocentno sigurno jeste izolacija. Ja ne znam koliko grama mozga može neko da ima u glavi da izađe napolje”, navela je ona i dodala:

“Posle kada neko završi na respiratoru i umre, biće kriva država. Pa zaista, ljudi, šta treba još da se uradi da bi vi sedeli kod kuće”.

Ona je poručila da građani u vreme epidemije virusa korona ne bi trebalo da drže dijete.

“Ne treba se fizički iscrpljivati, ne treba držati dijete, treba čuvati organizam i sedeti kod kuće. To je ono čime sam zgrožena. To je potpuno odsustvo pameti. Sutra kad završe na respiratoru i kad neko umre biće kriva država. Pa molim vas, ponavljam, nova je bolest u pitanju, teorije su razne, od toga da će muškarci ostati sterilni, da napada bubrege, sve su to teorije. Jedino što sigurno znamo je da je prevencija - sedite kod kuće i vi nećete, pa pobogu”, naglasila je doktorka Grujičić.

Pročitajte OVDE šta je o epidemiji korone rekao čuveni srpski infektolog.

Izvor: TV Prva/Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA