Najnovije

OPLELA PO SNS PETRU PETKOVIĆU: Milica Đurđević ga nazvala Kurtijevim saradnikom

Posle niza napada Petra Petkovića upućenih Milici Đurđević, stiže i direktan odgovor.

Milica Đuđrević Stamenkovski predsednica Srpske stranke Zavetnici, na svom tviter nalogu oglasila se povodom verbalnih napada koje trpi od strane Petra Petkovića koji je inače “Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije”, ali i član Predsedništva Srpske napredne stranke.

“Gospodine @PetkovicPetar, pošto mi se, kao dežurno piskaralo, svakodnevno obraćate ali preko medija, ja ću, za razliku od Vas, odgovoriti direktno”, započela je Milica Đurđević. 

Kako tvrdi Milica Đurđević pitanje svih pitanja je ko je zapravo Petar Petković, da li je on bot ili novinar, izveštač, a ključno pitanje po njoj je činjenica da su Srbi ostavljeni na cedilu Kurtijevoj bandi.

“Kao partijski daktilograf koji ništa drugo i ne čini, osim što piše saopštenja, da narod više ne zna da li ste reporter, novinar, izveštač ili prosto bot, a izvesno je da Vas niko više ne doživljava kao direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, a ponajmanje Srbi sa Kosmeta koji su, još onomad kad ste tamo bili, rekli šta misle o tome što ste ih ostavili na nemilost Kurtijevoj bandi. Ostaćete upamćeni po mnogo saopštenja i malo rada, ali i po potpunom izostanku rešenja i upornom štampanju izgovora za nesposobnost. U skladu sa viškom svoje besposlenosti, danas ste nagomilali laži na moj i račun Nacionalnog okupljanja”, navela je Milica Đurđević.

Otkrila je predsednica Srpske stranke Zavetnici i nadimak Petra Petkovića za koji kaže da je “Pera Smetalo”, ali se osvrnula i na činjenicu da nije dovoljno ponavljati “recitacije”.

“Čujem da Vas u partijskim krugovima odavno zovu Pera Smetalo, pa stičem utisak da pokušavate da dokažete da, eto, i Vi možete u nečemu koristiti. Na primer, možda pobedite na takmičenju u najbesmislenijim izjavama u ovoj kampanji.
Ipak, moram Vas razočarati, za obaranje dvocifrenog rejtinga Nacionalnog okupljanja moraćete više da se potrudite. Nije dovoljno ponavljati recitacije o tome da Zavetnici hrle u zagrljaj Dragana Đilasa. Naročito je neučinkovito da to govorite Vi, koji ste prve političke korake napravili u koalicionom savezu sa strankom pomenutog vam omiljenog opozicionara”, piše Milica Đurđević Stamenkovski.

Navodi se i da su ovakvi napadi zapravo podrška Aljbinu Kurtiju, a takođe je poznat i istorijski kontekst cele priče. 

“Može biti da Vam se od tolikog ideološkog i političkog tumaranja sve pomešalo i pobrkalo, pa ste danas naprasno osetili potrebu da napadom na mene, stanete u odbranu Kurtijeve krpe, koju su u Parizu podigli sa zastavama država pobednica u Prvom svetskom ratu, među kojima je srpska trobojka, kao znamenje naroda koji je u tom ratu izgubio trećinu stanovništva.I dok vi branite Kurtijevu krpu, mi se okupljamo oko Kosovskog zaveta, kojeg se naš narod nije odrekao. Oko vere koju nije prodao ni za parče gibanice, ni za goli život”, navodi Milica Đurđević.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA