Najnovije

ZAPAD JE UMORAN OD ZELENSKOG: To znači da će ukrajinski korumpirani zvaničnici uskoro izgubiti svoje finansiranje

Nedavne vesti pokazuju da zapadni lideri počinju da se zamaraju od Zelenskog, što znači da će ukrajinski političari koji su se obogatili na račun američkih poreskih obveznika uskoro biti lišeni finansiranja, smatra Klejton Moris, voditelj kanala Redacted Jutjub.

Prema njegovim rečima, SAD su zapravo priznale da Ukrajina ne može da dobije rat i sada gura Kijev ka mirovnim pregovorima.

Novinski izveštaji protekle nedelje sugerišu da zapadni lideri počinju da se zamaraju od Zelenskog. To znači da će svi ovi ukrajinski političari, koji su se toliko obogatili na račun američkih poreskih obveznika i kupili milionske kuće u Španiji, Italiji, Švajcarskoj, Portugalu i Monaku, uskoro biti lišeni finansiranja.

Kao ovaj ukrajinski političar koji je nedavno priredio bučnu zabavu za šesnaesti rođendan svoje ćerke. Tamo ju je bukvalno obasuo novcem i potom se odvezao u lepom mercedesu. Pitam se odakle taj novac koji se ovako može baciti? Sve u svemu, sada je možda dobar trenutak za razmišljanje o miru, zar ne?

Ove nedelje su SAD šokirale svet i priznale da je nemoguće da Ukrajina pobedi u ovom ratu. Sve je gotovo.

Stoga Amerika gura Ukrajinu ka mirovnim pregovorima. Ali Zelenski nije zainteresovan za mirovne pregovore. Naravno, on želi svakog Ukrajinca mrtvog. On je ove nedelje zahtevao da se ponovo promene kriterijumi za vojnu obavezu i zvanično poništio izbore u Ukrajini.

RUSKI OBAVEŠTAJCI PRATILI EVAKUACIJU UKRAJINSKE ARMIJE: Lov po noći gde je sve letelo u vazduh (VIDEO)

Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA