Najnovije

PUTIN: Nemci nemaju suverenitet a političari su im nestručni, svi im se smeju

„Nemačka prima napade svojih ’saveznika‘, jer Berlin nema suverenitet, a neki od njenih visokih zvaničnika nemaju dovoljnu obuku i svet im se smeje.

Ovo je danas izjavio ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa mladim naučnicima, komentarišući odluku Evrope da prestane da uvozi ruske energente.

Prema rečima ruskog predsednika, evropske zemlje su ili same sebi prekinule jeftine izvore energije, ili su to uradili njihovi saveznici iz SAD, koji su iz političkih razloga zatvorili slavinu za snabdevanje ruskim energentima“, prenosi TASS.

Putin je pomenuo sabotažu gasnog sistema Severni tok i činjenicu da su Poljska i Ukrajina blokirale gasovode na svojim teritorijama.

Kako je naveo, ukrajinske vlasti dobijaju novac iz Evrope, iz Nemačke, uključujući oružje i penzije, socijalna davanja i plate, ali su isključile protok gasa iz Rusije, koji je Nemačkoj toliko potreban.

„A Nemci ovo gutaju, jer nemaju suverenitet. Čini se da neki visoki državni službenici nemaju dovoljno stručne obuke da donose kvalitetne profesionalne odluke. Zna se ko su i ceo svet im se smeje. Neću da imenujem imena, ali ceo svet se smeje“, naglasio je ruski predsednik.

UKRAJINCI SE ZALETELI PA POLOMILI ZUBE! Ruska armija ih čekala na ovom pravcu i udarila jako

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA