Najnovije

EU POSLALA ZAHTEV RUSIJI - Može li bolesnije? Potpuno ludilo

Potpuno suludo.

Evropska unija pozvala je danas Rusiju da ne koristi „navodne napade” bespilotnih letelica na Moskvu kao izgovor za eskalaciju sukoba u Ukrajini.

Svesni smo izveštaja da su bespilotne letelice navodno letele iznad moskovskog regiona. Nismo upoznati sa njihovim poreklom, okolnostima ili drugim detaljima...

Rusija ne bi trebalo da koristi ovo kao izgovor za dalju eskalaciju, rekla je portparolka Evropske komisije Nabila Masrali tokom brifinga.

Ona je takođe dovela u pitanje kredibilitet izveštaja ruske strane o ovim napadima dronovima, objašnjavajući takav stav navodnim ruskim manipulisanjem informacijama, prenosi Ria novosti.

Ranije je, komentarišući napade kijevskog režima na civilnu infrastrukturu Ruske Federacije, zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila da je kijevski režim teroristički i da ima sve znake međunarodne organizovane kriminalne grupe.

POJAVIO SE BRUTALAN SNIMAK! Obaranje helikoptera ukrajinske vojske...

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je kijevski režim pokušao da napadne objekte u Moskvi i Moskovskoj oblasti sa tri drona, od kojih je dva uništila protivvazdušna odbrana iznad Odincovskog i Narofominskog okruga, a jedan je potisnut elektronskim navođenjem, prenosi Tanjug.

DOSLOVNO KRVOPROLIĆE - Rusi uništili čitav konvoj ukrajinske vojske (VIDEO)

Izvor: Politika.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA