Najnovije

MILOJEVIĆ SPREMA ČISTKU! Crvena zvezda čisti igrački kadar

FK Crvena zvezda, sa jasnim ciljem da odbrani titulu, počinje pripreme za prolećni dio sezone. Generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić, obratio se fudbalerima, naglašavajući da su oni najbolji i najplaćeniji u zemlji, i istakao ambicije i ciljeve Crvene zvezde za naredni period.

Terzić je u Novogodišnjem intervjuu za "Kurir" spomenuo da je igrački kadar preglomazan i da će biti redukovan na optimalan nivo. Pošto klub više ne igra u Evropi, planirana je prodaja nekih igrača.

Mirko Ivanić je prvi na listi za transfer, sa interesovanjem iz Saudijske Arabije i Rusije. Zvezdan Terzić otkrio je da postoji ponuda od 6.000.000 evra za Ivanića, ali je i naglasio da će teško napustiti Marakanu.

Jovan Mijatović, nakon sjajnih partija u Ligi šampiona i Superligi, privukao je pažnju Fejenorda, Zenita i Monpeljea, koji je ponudio 6.000.000 evra.

Osman Bukari, sa dva gola u Ligi šampiona, uključujući i jedan protiv Mančester Sitija, privukao je interes klubova iz Engleske.

IGRAO JE U LEJKERSIMA - U PETAK STIŽE U ZVEZDU: Čović dovodi prvo pojačanje za radost Delija

Kings Kangva, koji će igrati na Kupu Afričkih nacija za Zambiju, privukao je pažnju klubova iz Italije, Engleske i Rusije.

Stefan Mitrović, sa ponudom iz Porta vrednom 6.000.000 evra, i Vladimir Lučić, koji je privukao interes iz Amerike, takođe su kandidati za transfer.

Stanje Žana Filipa Krasoa i Pitera Olajinke ostaje neizvesno, s obzirom na interes nekoliko francuskih klubova i ponudu Slavije iz Praga za Olajinku.

FK Crvena zvezda tako se suočava sa potencijalno milionskim transferima i promenama u sastavu tima, sa ciljem optimizacije i prilagođavanja za proljećni dio sezone.

ČOVIĆ SPREMA DVE BOMBE! Pravo iz NBA u Crvenu zvezdu

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA