Najnovije

Evo šta je DŽeremi Ajrons rekao o mitropolitu Amfilohiju!

CETINJE - Sada već davne, 2002. godine, poznati holivudski glumac DŽeremi Ajrons bio je u manastiru Ostrogu, a tom prilikom je upoznao i mitropolita Amfilohija.
DŽeremi Ajrons (Foto: JuTjub)

DŽeremi Ajrons (Foto: JuTjub)

Posle dužeg prijatnog razgovora Ajrons je na pitanje novinara prokomentarisao susret sledećim rečima:"Susret sa Mitropolitom G.Amfilohijem je bio takav da sam zaboravio na film i sve vezano za film. Susret je bio jedan od vrhunaca mog života. Možda sam ja čuveni glumac ali sam duhovno vrlo običan čovek i upoznati takvu ličnost kao što je Vaš Mitropolit u Crnoj Gori je nešto izuzetno. Onog trenutka kada je ušao u kabinet ja sam znao da pred sobom imam retkog čovjeka. To se ne dešava tako često, možda dva ili tri puta u životu imao sam privilegiju da sretnem takvog čoveka, takvu ličnost...". I mitropolit Amfilohije je na molbu novinara predočio svoj doživljaj susreta sa glumcem: "Zadovoljstvo je kada se srećemo sa ljudima koji su shvatili zašto su na ovoj zemlji i koji se trude da ostvare svoje naznačenje na zemlji. Čini mi se da je g.Ajrons jedan od takvih ljudi, zna zašto je ovde i onaj talenat koji mu je Bog dao maksimalno koristi. To je veliki dar za njega, jer nije se uzalud rodio, ali to je dar i za druge ljude, jer sobom i svojim darom on obogaćuje druge i to je velika stvar." DŽeremi Ajrons je prisustvovao čak i bdeniju uoči velikog praznika Krstovdana u jednom od najvećih hrišćansakih svetinja Manastiru Ostrog.
Pročitajte još:DETALJI IZRUČENJA MILOŠEVIĆA: Britanci otkrili kako je Sloba zaista otet i odveden u zatvorLUDILO: Pogledajte ovu fenomenalnu reklamu za ruski UAZ! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA