Najnovije

Šljivić i Điga strelci, Kanga udaljen zbog nediscipline

Crveno-beli u martovskom terminu imali 11 igrača u različite reprezentacijama širom sveta!

Crvena zvezda je u martovskom reprezentativnom terminu u različite selekcije širom sveta imala 11 fudbalera iz seniorske ekipe. NJih osmorica su igrala, dvojica se upisala u strelce, Naser Điga i Jovan Šljivić. 

Srđan Mijailović je posle višegodišnje pauze ponovo pozvan u našu A selekciju za dva prijateljska meča. U porazu od Rusije (0:4), odigrao je drugo poluvreme, dok je u pobedi na Kipru (1:0) proveo na terenu svih 90 minuta.

Golman Omri Glazer je branio ceo meč u polufinalu baraža, u kome je Izrael poražen od Islanda (1:4).

In Bom Hvang je ponovo bio jedan od najistaknutijih u reprezentaciji Južne Koreje, koja je igrala dva meča sa Tajlandom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. NJegov tim je pred svojom publikom neprijatno iznenadio remijem (1:1), utisak je popravljen u drugom meču (3:0). Hvang je u prvoj utakmici odigrao 74 minuta, u drugoj svih 90.

Marko Stamenić je sa Novim Zelandom učestvovao na turniru u Egiptu, oba meča (poraz od Egipta 0:1 i remi sa Tunisom 0:0) je na terenu proveo po 90 minuta.  

Naser Điga je bio strelac jedinog gola za Burkinu Faso u prijateljskoj utakmici sa Nigerom (1:1).

NJegov kolega iz odbrane crveno-belih Ognjen Mimović je sa mladom reprezentacijom Srbije igrao dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u remiju sa Luksemburgom igrao je 79, u porazu od Severne Irske 85 minuta.

Članovi omladinske reprezentacije Srbije Jovan Šljivić i Uroš Sremčević nisu uspeli da se kvalifikuju za EURO. Oni su na turniru u Portugaliji igrali na sva tri meča, Šljivić je u remiju sa Grčkom dva puta bio strelac.

Osman Bukari i Žan-Filip Kraso nisu igrali za Ganu, odnosno Obalu Slonovače, dok je Gelor Kanga udaljen iz reprezentacije Gabona zbog kršenja discipline.

SRUŠEN RUSKI AVION! Pakao kod Krima, pilot uspeo da izleti

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA