Najnovije

DONČIĆ SE ZAMALO POTUKAO: Pogledajte incident - a evo šta on kaže nakon svega! (VIDEO)

Košarkaši Dalasa ubedljivo su savladali Los Anđeles Kliperse protekle noći i tako stigli do 2-1 u seriji koja se igra na četiri pobede.
Dončić u klinču

Dončić u klinču

Najbolji na tom susretu bio je Luka Dončić sa 22 poena, 10 skokova i devet asistencija, a on je posle susreta otkrio da je osetio probleme u kolenu.

"Nije dobro, osećao sam problem i pre nego što sam dobio udarac u koleno. Prilično je tvrdo sada, više ćemo znati sutra. Znate me, svakako ću pokušati da nastavim da igram", rekao je Dončić.

On je posebno bio zadovoljan što su Maveriksi sveli rivala na samo 90 postignutih poena.

"Defanziva je diktirala ofanzivu. Nismo bili posebno dobri u napadu, posebno ja, ali smo dobili utakmicu, to je jedino važno", dodao je Dončić.

Upitan je i o sceni u poslednjoj četvrtini kada je Rasel Vestbruk nasrnuo na njega, a Pi-DŽej Vašington se umešao u pokušaju da odbrani Luku.

"Zadivljujuće. Stvarno nemam šta drugo da kažem. Pi-DŽej je timski igrač, pomaže nam svima, srećan sam što je u našem timu. U košarci će uvek biti ovako vrelih trenutaka. Ostali smo i pored toga koncentrisani, samo nas je interesovala igra. Navikao sam na takve stvari, da igrači nasrću na mene. Pokušao sam da ostanem miran, da samo igram košarku", rekao je Dončić.

On je imao i zanimljivog gosta na meču, u pitanju je bio predsednik Real Madrida, Florentino Perez.

"Znao sam da dolazi. Sjajna stvar. Možete da vidite koliko je Real Madrid sjajan klub. Predsednik je došao da me gleda, bio je to poseban trenutak. Ne umem to da objasnim, stvarno sam bio srećan kada sam čuo da dolazi zbog mene", zaključio je Dončić.

Pogledajte sinoćnji incident:

Pročitajte OVDE o novom nedeljnom izveštaju MO RF o specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA