Najnovije

MEDVEDEV ODGOVORIO KAMERONU: Tupi Britanac bi trebalo da zna da ćemo odgovoriti nuklearkom!

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je britanskog ministra spoljnih poslova Dejvida Kamerona da bude oprezniji u izjavama posle njegovih reči o potrebi borbe protiv ruskog predsednika Vladimira Putina „do gorkog kraja”.
Medvedev

Medvedev

„O borbi protiv Putina. Drugim rečima, borba protiv Rusije. Nemam pristojan odgovor, osim možda jednog. Dejvide, trebalo bi da budeš oprezniji”, napisao je on na Telegram kanalu.

Medvedev je rekao da će Moskva odgovoriti ako Velika Britanija i Francuska nastave da javno „blagosiljaju” ukrajinske oružane snage za korišćenje raketa „Storm Shadow” protiv Rusije i upozorio da će Rusija upotrebiti specijalnu municiju za udar na London.

„Storm Shadow/SCALP-EG ne kontrolišu idioti u vezenim košuljama, već Britanci i Francuzi. Pod određenim okolnostima, odgovor za ovo neće leteti samo u Kijev. I ne samo sa konvencionalnim eksplozivom, već i sa specijalnom municijom. A uvežbavanje odgovora na takve napade je cilj planiranih vežbi. I čak i nedovoljno obrazovani moroni NJegovog Kraljevskog Veličanstva to bi trebalo da razumeju”, naveo je Medvedev.

On je podsetio da je radio sa Kameronom u vreme kada je postao premijer Velike Britanije.

„Radio sam sa njim kada je postao premijer. Običan tupi Britanac. U to vreme bio je radosno glup i ličio je na mladog đavola koji se naslađuje svojim neočekivano stečenim položajem. Inače, tada nije bio ni patentirani rusofob”, naveo je Medvedev.

Britanski list Dejli mejl objavio je danas da je Kameron pozvao Zapad da zauzme oštriji stav o ukrajinskom sukobu, prenosi Tanjug.

Pročitajte OVDE šta Đilas kaže o “Vučiću i Kini”

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA