Najnovije

KIJEV PANIČNO U SVIM MEDIJIMA: Imenovanje novog ruskog ministra odbrane "veoma loša vest po Ukrajinu"

Prema njihovim rečima, ovo će da dovede do naglog porasta kapaciteta ruske vojne industrije i njene sveukupne proizvodnje;

Posebno zabrinjava to što je novi ruski ministar odbrane igrao važnu ulogu u "stvaranju modela ruske ekonomije kroz njene dubinske strukturne transformacije radi prevazilaženja međunarodnih sankcija", što će svakako primeniti i u vojnom resoru;

Prema rečima ukrajinskih ekonomista Belousov model je antipod ukrajinskom modelu vođenja ekonomije, koji se oslanja na vulgarni liberalizam u uslovima rata, što je u najmanju ruku hendikep.

Ruski analitičar Aleksandr Sladkov ističe da je Belousov veoma iskusni profesionalac koji je ekspert za rešavanje organizacionih problema, i čovek od zadatka:

"NJegova biografija vezana je za ekonomiju i samo za ekonomiju. Ovo ukazuje da će se vojno ministarstvo sve više oslanjati na inustrijsku bazu. Inače predloženi sastav nove vlade ukazuje na zaokret ka vojno industrijskom kompleksu i njegovom kapitalnom jačanju uz njegovu transformaciju. I ovde ima dosta zdrave logike. 

Danas je najjači onaj koji može najefikasnije da upotrebi vojnu (ratnu) i ekonomsku sferu za jačanje države. Upravo će to biti glavni zadatak novog ministra odbrane" - smatra Sladkov, koji poznavajući Belouosova (smatra ga za beskompormisnog i fanatičnog radnika) doneti dosta promena u Ministarstvu odbrane.

PUTIN ČEKA KAPITULACIJU UKRAJINE! Moskva skinula rukavice, režimu u Kijevu je vreme isteklo

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA