Najnovije

POZNATO KADA JOKIĆ POSTAJE MVP! Zakazano "krunisanje", a njemu se neće dopasti termin!

Srpski košarkaš Nikola Jokić najverovatnije će dobiti treće MVP priznanje u NBA karijeri, a sada je liga saopštila i kada će to biti. Odlučeno je da se proglašenje najkorisnijeg igrača NBA lige desi u noći između srede i četvrtka od 1.30, kada će na svi zvanični kanali takmičenja objaviti ko je dobio nagradu.

To se neće naročito dopasti Jokiću jer se sve odigrava između dve utakmice serije protiv Minesote. Denver je izgubio prvi meč kod kuće, tako da u drugom (između ponedeljka i utorka od 4.00) mora do pobede, a pre nego što se serija preseli u Mineapolis - Jokić će saznati da je MVP. S obzirom koliko ne voli "galamu" oko te nagrade, neće mu biti nimalo prijatno što će je gotovo sigurno dobiti dva dana pred treći meč sa Minesotom (između petka i subote se igra meč).

Nikola Jokić je prethodno dobijao nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige 2021. i 2022. godine, međutim proglašavan je nakon što se njegova sezona završila. Tako je NBA liga tek početkom juna 2021. dodelila nagradu (Jokić odavno bio na odmoru), dok je 2022. to učinila početkom maja, kada je Denver već bio eliminisan u plej-ofu od Golden Stejta.

Pamtimo i da su mu MVP nagradu donosili u štale u Somboru, dok je sada promenjena praksa, pa će biti "krunisan" na parketu. A znamo koliko mu ne prija pažnja..

Podsetimo, osim njega kandidati za MVP nagradu su još Šej Gildžes-Aleksander i Luka Dončić.

FRANCUSKA LEGIJA STRANACA UBAČENA U BORBU: Rusi likvidirali sedam legionara kod Časovog Jara?

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA