Најновије

НОВИ ПОТПРЕДСЕДНИК СПС-а: Предраг Марковић - познати српски историчар

БЕОГРАД - Лидер СПС-а, Ивица Дачић, у свом стилу представио је једно од изненађења приликом кадрирања у врху социјалиста.
Предраг Марковић (Фото: ЈуТјуб)

Предраг Марковић (Фото: ЈуТјуб)

- Ево вам новог потпредседника СПС - рекао је Дачић новинарима у седишту странке, уочи почетка седнице Главног одбора, док је за њим ишао историчар Предраг Марковић. Лидер странке је, осим Марковића, за потпредседнике предложио: Бранка Ружића, Славицу Ђукић Дејановић, Александра Антића и Жарка Обрадовића. За потпредседника из Војводине кандидат ће бити предложен накнадно, после избора председника Покрајинског одбора. Милутин Мркоњић биће почасни председник странке, а Дијана Вукомановић председник Извршног одбора. Дачић је кооптирао Николу Шаиновића и Велимира Бату Живојиновића у Главни одбор, којима је на почетку сединце поручио: - Добродошли у своју кућу. Никола, часно сте се односили према Србији и својој странци и јуначки сте се држали у Хагу. СПС сматра да ви нисте криви. Седница је затворена за јавност.
Прочитајте још:САХРАНА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ: Да ли ЕУ умире или „цркава“ у Србији!?Нобеловац Штиглиц открива: ЕУ уништава економску будућност!
Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА