Najnovije

NOVI POTPREDSEDNIK SPS-a: Predrag Marković - poznati srpski istoričar

BEOGRAD - Lider SPS-a, Ivica Dačić, u svom stilu predstavio je jedno od iznenađenja prilikom kadriranja u vrhu socijalista.
Predrag Marković (Foto: JuTjub)

Predrag Marković (Foto: JuTjub)

- Evo vam novog potpredsednika SPS - rekao je Dačić novinarima u sedištu stranke, uoči početka sednice Glavnog odbora, dok je za njim išao istoričar Predrag Marković. Lider stranke je, osim Markovića, za potpredsednike predložio: Branka Ružića, Slavicu Đukić Dejanović, Aleksandra Antića i Žarka Obradovića. Za potpredsednika iz Vojvodine kandidat će biti predložen naknadno, posle izbora predsednika Pokrajinskog odbora. Milutin Mrkonjić biće počasni predsednik stranke, a Dijana Vukomanović predsednik Izvršnog odbora. Dačić je kooptirao Nikolu Šainovića i Velimira Batu Živojinovića u Glavni odbor, kojima je na početku sedince poručio: - Dobrodošli u svoju kuću. Nikola, časno ste se odnosili prema Srbiji i svojoj stranci i junački ste se držali u Hagu. SPS smatra da vi niste krivi. Sednica je zatvorena za javnost.
Pročitajte još:SAHRANA EVROPSKE UNIJE: Da li EU umire ili „crkava“ u Srbiji!?Nobelovac Štiglic otkriva: EU uništava ekonomsku budućnost!
Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA