Најновије

ЕКСКЛУЗИВНО: Шиптари у страху од Шешеља дижу на ноге све "полицијске" и "обавештајне" структуре! (ФОТО/ВИДЕО)

На Косову и Метохији влада ванредна ситуација због страха Албанаца да ће лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ доћи сутра у северну Косовску Митровицу.

РОСУ против Шешеља (Илустрација: Правда)

На локалној телевизији пуштена је најава да ће се Шешељ сутра у 12 сати обратити на скупу СРС у Косовској Митровици након чега је тзв. косовска полиција упутила додатне снаге на административну линију и појачала контролу свих путева. Тзв. приштинске власти су, страхујући да би Шешељ могао доћи на север Космета, још 8. априла издале посебна наређења свим тзв. полицијским станицама у том региону. - Поштовани командири и шефови оперативе, у прилогу имате решење Министарства иностраних послова Републике Косова. Наређује се свим једницама полицијских станица РДП Митровица север, да:
  • Стриктно спроводе писмену наредбу за забрану уласка на Косово Војиславу Шешељу.
  • Обавештајни полицајци свих станица да раде на прикупљању обавештајних информација а које се тичу за горе наведену информацију, и да исту одмах доставе ланцу команде.
  • Патроле и саобраћајне јединице да повећају контролу над свим магистралним и споредним путевима а у циљу спровођења ове оперативне намере.
Наредба ступа на снази одмах - написано је у тексту достављено свим командирима тзв. полицијских станица тзв. косовске полиције на северу Космета.

То обавештење је вечерас уручено представницима Српске радикалне странке у Косовској Митровици. СРС је данас одржао скуп у Грачаници на ком су између осталих говорили председник градског одбора Нови Сад и члан председничког колегијума Ђурађ Јакшић, председник градског одбора Београд и члан председничког колегијума Миљан Дамјановић и заменик председника странке Немања Шаровић. Извештај са скупа погледајте ОВДЕ. Подсећамо, да је само дан након спорне наредбе приштинских власти тзв. јединица РОСУ провалила у кућу функционера СРС из Штрпца Звонка Михајловића  и ухапсила га. Михајловић је истог дана пуштен и он је говорио на данашњем скупу у Грачаници, а о томе како је хапшен погледајте ОВДЕ. Погледајте најаву Шешељевог обраћања за сутрашњи скуп у Косовској Митровици. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА