Најновије

Пајтић: Нема разлике између Шешеља, Николића и Вучића!

УЖИЦЕ - Председник Демократске странке Бојан Пајтић рекао је у Ужицу да лидер Српске напредне странке Александар Вучић наставља да омаловажава грађане Србије за које мисли да су имали амнезију и да не знају каква је била његова националистичка политика, која је данас иста, само је усмерена према другим људима.

Бојан Пајтић (Фото: Јутјуб)

"Никакву разлику не видим између Шешеља, Николића и Вучића. То је иста политика, само више не протерују припаднике других националних заједница, већ прете онима који се не слажу са њима", рекао је Пајтић на предизборном скупу.
Опет имамо исти језик мржње, примитивизам који је усмерен сада према независним новинарима, интелектуалцима, заштитнику грађана и ДС-у, као највећој опозиционој странци, оценио је Пајтић. Пајтић је оценио да је Вучић расписао ванредне парламентарне изборе, иако је имао апсолутну већину од 160 посланика у Скупштини Србије, само да би имао још више власти. "Изнео је уверење да ће га грађани због тога казнити на предстојећим изборима. Сада је последњи воз за нормалну и праведну Србију у којој ће се живети нормално сада, а не за 20 или 50 година, како они највљују. Грађани знају како данас лоше живе и ко је за то одговоран", истакао је Пајтић. Пајтић је позвао грађане да гласају за ДС, јер је то глас за промену стања у Србији у којој више неће бити беде, понижења, застрашивања и омаловажавања као у протекле четири године. Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА