Najnovije

Pajtić: Nema razlike između Šešelja, Nikolića i Vučića!

UŽICE - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić rekao je u Užicu da lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nastavlja da omalovažava građane Srbije za koje misli da su imali amneziju i da ne znaju kakva je bila njegova nacionalistička politika, koja je danas ista, samo je usmerena prema drugim ljudima.

Bojan Pajtić (Foto: Jutjub)

"Nikakvu razliku ne vidim između Šešelja, Nikolića i Vučića. To je ista politika, samo više ne proteruju pripadnike drugih nacionalnih zajednica, već prete onima koji se ne slažu sa njima", rekao je Pajtić na predizbornom skupu.
Opet imamo isti jezik mržnje, primitivizam koji je usmeren sada prema nezavisnim novinarima, intelektualcima, zaštitniku građana i DS-u, kao najvećoj opozicionoj stranci, ocenio je Pajtić. Pajtić je ocenio da je Vučić raspisao vanredne parlamentarne izbore, iako je imao apsolutnu većinu od 160 poslanika u Skupštini Srbije, samo da bi imao još više vlasti. "Izneo je uverenje da će ga građani zbog toga kazniti na predstojećim izborima. Sada je poslednji voz za normalnu i pravednu Srbiju u kojoj će se živeti normalno sada, a ne za 20 ili 50 godina, kako oni najvljuju. Građani znaju kako danas loše žive i ko je za to odgovoran", istakao je Pajtić. Pajtić je pozvao građane da glasaju za DS, jer je to glas za promenu stanja u Srbiji u kojoj više neće biti bede, poniženja, zastrašivanja i omalovažavanja kao u protekle četiri godine. Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA