Најновије

РУСКИ ВОЈНИ ЕКСПЕРТ О НАОРУЖАЊУ САД: Американци су сишли с ума (ВИДЕО)

Војни експер листа "Космолскаја Правда" Виктор Баранец рекао је да амерички покушаји да надмаше руско наоружање попримају размере лудила. Баранец је за телевизијски канал руског Министарства одбране прокоментарисао четири приоритетна програма у наоружању војске САД.

Амерички носач авиона (Фото: Јутјуб)

- Американци посебно раде на милитаризацији свемира, развоју свемирског система, који би имао снажну предност у односу на било које земље са истим борбеним система. Постоје само две земље са којима могу да се такмиче, то је Русија и Кина  - рекао је Баранец. Руски експерт рекао да амриканци непрестано радена развоју вештачке интелигенције и оружаним системима који би користили ту технологију. 
Баранец истакао да Американци желе да створе нови беспилотни авион шесте генерације и да у томе буду први у свету.  
"Такође, они троше огроман новац за рани развој хиперсиничних оружја, јер су добили информацију да су руси испред њих у томе. Американци су узнемирени и почињу да улажу огроман новац- рекао је експерт. 
"Што се тиче воде, у САД је завладала манија величине носача авиона. Један од њих ће битинајскупља носач авиона у свету а на њега ће укупно потрошити  13 милијарди долара - рекао је Баранец. Он подсећа да је цео амерички пројекат са носачима авиона пао у воду када су руси обелоданили ппружје "Циркон" који може да уништи сваки амерички носач. - Американци пате од тога да имају "највеће" или "најјаче" наоружање и због тога лудачки троше огромне количине новац. То поприма размере лудила. Имају они новца, али та игра много кошта - објаснио је он.  Баранец је рекао са  САД највише страхују од руских стратешких ракета и нуклеарних подморница. O пробоју фронта и напредовању САА ка Деир Ез Зпру сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА