Најновије

НАЈАВЉЕН РАТ У ЗАДРУЗИ: Ана Кораћ ће бити звезда треће сезоне, а у вили ће бити са својим бившим момцима!

Пред камерама Пинка очекује се окршај Ане Кораћ са бившим момцима Филипом Мијатовим и Марком Јањушевићем Јањушем. Она ће у том рату имати подршку другарице Таре Симов, као и јетрве и девера Далиле и Дејана Драгојевића

Ана Кораћ (Фото: јутјуб)

У "Задрузи 3" спрема се рат око Ане Кораћ! У мегапопуларни ријалити, који почиње у петак на телевизији Пинк, улазе два старлетина бивша момка - Филип Мијатов и Марко Јањушевић Јањуш, њена најбоља другарица Тара Симов, као и будућа јетрва и девер Далила и Дејан Драгојевић.

Док се они буду свађали и износили Анин прљав веш, она ће још мало бити на слободи, али ће им се у октобру придружити у "Задрузи".

Одлична понуда

Ово потврђује и бизнисмен из Лондона Филип Мијатов, који је у другој сезони открио да је Ани плаћао пластичне операције и да јој је давао новац за секс.

- Ова "Задруга" ће се вртети око Ане Кораћ! Она ће ући за месец дана, а тамо ћемо је дочекати Јањуш, Тара и ја. Обавићу с њом један озбиљан разговор пред камерама, али нећу помињати њен посао, јер цела Србија већ зна чиме се она бави - каже Мијатов и додаје:

- Сигуран сам да ће да победи, јер ћемо сви причати о њој. Спреман сам да се кладим са сваким од мојих пратилаца на Инстаграму у 100 динара. Имам их више од 42.000, што значи да улажем 35.000 евра у Анину победу!

Давида нису ни звали

Занимљиво је да дечко Ане Кораћ Давид Драгојевић није добио позив за улазак у ријалити! То значи да ће Кораћева у ријалитију морати сама да се бори са Филипом Мијатовим и Марком Јањушевићем Јањушом. С обзиром на то да је Давид у ријалитију показивао да је љубоморан, питање је како ће поднети њихово раздвајање.

Филип очекује да ће се због Ане највише свађати са Далилом, супругом Давида Драгојевића.

- Јањуш ми делује као океј лик, Тару познајем, а од Далиле очекујем напад! Она је опасна. Сад је добра са Аном, па ме не би изненадило ако одмах крену рафали. Ова сезона ће трајати чак годину дана, биће најдужа до сада, тако да су свакакви преокрети могући - прича бизнисмен.

На питање да ли ти преокрети значе да би опет желео да има секс са Аном, одговара:

- Не! Никад више не бих био са познатом девојком. Много су боље ове "инкогнито". У "Задругу" не улазим због Ане, већ због пара. Добио сам одличну понуду!

Игнорисаће Ану

Бивши кошаркаш Марко Јањушевић Јањуш, који је из "Задруге 1" побегао после зближавања са старлетом како би сачувао брак са Еном, поручује да га Ана више не занима!

- Жену сам сачувао. Она није за то да опет уђем у ријалити. Можда сам правио грешке, био сам близак са неким, а није требало. Овога пута нећу дозволити да повредим породицу. Са Аном нисам у контакту, нити ћу бити - поручује кошаркаш.

Какве прљавштине је о себи Ана Кораћ објавила на Инстаграму, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА