Најновије

"ЏИПСИ КИНГС" У БЕОГРАДУ! Ево када краљеви ромске рапсодије стижу у Сава Центар!

Крајем седамдесетих браћа Андре и Николас Рејес, синови признатог фламенко уметника Хозеа Рејеса, основали су групу “Џипси Кингс” те убрзо постали изузетно цењени музичари и тражени у целом свету. То је француска група чији чланови су шпанског порекла те певају на шпанском језику.

"Џипси Кингс" (Фото: Организатор)

У својој музици комбинују традиционални фламенко, поп и друге сличне музичке облике као што је каталонска румба. “Џипси Кингс” њихов истоимени најпознатији албум, објављен 1989. године провео је 40 недеља на топ листама те им је то донело велику популарност широм Европе, Америке и Блиског Истока.

На крилима светске славе “Џипси Кингс” су се 2014. године раздвојили у двије засебне фракције - групу Николаса Рејеса и Андреа Рејеса. Андре Рејес с десеточланим бендом наставља каријеру изводећи највеће хитове из Џипси Кингс музичког каталога које ће извести и 19. фебруара у београдском Сава Центру!

Оснивачу групе, Андреу Рејесу као гитаристи и певачу придружили су се цењени музичари као што су Марио Рејес и Чицо Кастиљо те заједно стварају музику која публику наводи на плес. На тренутно актуелној турнеји “Gipsy Kings by Andre Reyes” одушевљавају публику широм света својим “Tour Gipsy Unidos” репертоаром, а расплесат ће вас и уз светски познате хитове као што су “Бамболео”, “Воларе”, “Ла Дона” и многи друге! Данас је, с више од 60 милиона продатих носача звукова широм света, Андре Рејес захваљујући самосталном раду и раду у групи, један од најпознатијих и најцењенијих представника фламенко румбе.

Улазнице су по цени од 2900, 3300, 3600 и 3900 динара су у продаји преко tickets. rs као и на благајни дворане Сава Центра.

Марко Луис представља емотиван дует са предивном Леном Ковачевић под називом “Крај” и тиме најављује наставак регионалне турнеје “Beskraj Tour by Barcaffe" и београдски концерт 26.марта у Комбанк дворани.  Прочитајте ОВДЕ  још детаља.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА